Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Nie umiem się uporać z tym wszystkim
Autor Wiadomość
biegnacazwilkami 
Towarzyski

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw 05 Lut, 2015 21:41   Nie umiem się uporać z tym wszystkim

No,to super! :D
To może tak wszyscy razem:
https://www.youtube.com/watch?v=ldRtpSWvnOs

OSSA 
Upierdliwiec

Pomogła: 29 razy
Wysłany: Czw 05 Lut, 2015 22:21   

ergr ciesze się razem z tobą :buziak:

jowis 
Towarzyski
jowis

Wysłany: Czw 05 Lut, 2015 22:56   

Jeszcze raz bardzo dziekuje wszystkim za to ze byliscie ze mna w ten dzien, za to ze trzymaliscie mocno te kciuki, za wsparcie ktore czulam dzis na sprawie i za to ze pomoglicie mi uwierzyc w siebie i dalam rade choc puscily lzy sie pojawily ale zobaczyc mine No dla mnie juz ex jak puszczam nagranie z wyzwiskami tego nie zapimne jak robil sie malutki. Zostawilam sobie asa na koniec kiedy juz myslal ze wygral Ciesze sie dziewczynki bardzo. A szczegolne podziekowania dla Milutkiej ze wisiala mi na tel i nie pozwolila pisac mi scenariusze DZIEKUJE . Z calego tego mojego serducha dziekuje :kwiatek: ergr :buzki:

OSSA 
Upierdliwiec

Pomogła: 29 razy
Wysłany: Pią 06 Lut, 2015 10:42   

jowis, :brawo: a teraz proponuje złożyć nowy temat, poradzilam sobie , jestem super, zaczynam nowe lepsze życie :buzki:

Duszek 
Gaduła
coraz częściej szczęśliwa

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Sob 07 Lut, 2015 10:06   

jowis, pamiętaj o tym, że wszystko co udało Ci się osiągnąć, zawdzięczasz tylko i wyłącznie SOBIE! :) A co do sprawy rozegrałaś to super, jeszcze raz gratuluję :kwiatek:
Jak nieraz Ciebie podczytywałam to nie myślałam, że tyle siły jest w Tobie. Ciągle pisałaś o swoich "słabościach" itd. A jednak jesteś "twardą" babką ;) i czas, aby zacząć dostrzegać także zalety.

milutka 
Trajkotka

Pomogła: 49 razy
Wysłany: Sob 07 Lut, 2015 10:35   

jowis napisał/a:
A szczegolne podziekowania dla Milutkiej ze wisiala mi na tel i nie pozwolila pisac mi scenariusze DZIEKUJE . Z calego tego mojego serducha dziekuje
:buziak: :buzki: Zależało mi byś jak najszybciej uwolniła się od tego gnoja...dla mnie facet który podnosi rękę na kobietę -dziecko to skończony drań ...i nie ma tutaj wytłumaczenia ,że alkoholik.....ruszył moją Natusie i w moich oczach jest nikim ....tak więc ciesze się Twoją wolnością :buziak: ...ale będe Ci nadal na ręcę patrzeć byś tego samego błędu już kolejny raz nie popełniła hahahhaha ;) :buzki: Buziak ...Mała jesteś WIELKA :)

jowis 
Towarzyski
jowis

Wysłany: Czw 12 Lut, 2015 19:24   

Witam nie zaglądałem do was bo praca praca czasu mało ale jestem zaglądam i ciesze ssię ze juz jedna sprawa za mną. Nie przypuszczałam ze można cieszyć się z tego ze człowiek się rozwodzi. Należności jestem innym człowiekiem dużo się nauczyłam. A przede wszystkim nie wierzyć człowiekowi takiemu jak mój ex alkoholików (jak to ładnie brzmi ha ha ex) :) Jeżeli jest osobą która nie wierzy w siebie to....... spójrzcie na mnie ja też nie wierzyłam Ci którzy byli ze mną to wiedza o tym :) Pozdrawiam :buzki: :buzki:

jowis 
Towarzyski
jowis

Wysłany: Sob 04 Kwi, 2015 14:49   

Niech czas Wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy
i wszystkie życzenia okazały się do spełnienia
i aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości
abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności
i niech symbol boskiego odrodzenia był
i dla nas celem do spełnienia.
Wesołych świąt. :) :) :) życzę Wszystkim obecnym na forum c4fscs c4fscs

jowis 
Towarzyski
jowis

Wysłany: Śro 22 Kwi, 2015 21:19   

Hej wszystkim pisze sobie bo dawno mnie nie było. :) Starałam sobie jakoś to wszystko poukładać odetchnąć od tego wszystkiego naładować baterie do nowego spokojnego życia. I tak pomyślałam sobie ze się odezwę poczytam (lepiej mi wychodzi czytanie niż pisanie) haha U mnie jest nieźle praca z panią psycholog pomogła mi udowodniłam sobie ze nie jest jeszcze zemną tak źle :rotfl: A tak poważnie to nie mogę się nacieszyć ta cisza spokojem. Dzis przypadkiem w sklepie spotkałam sowiego ex jak kupował alkohol, kiedyś pewnie były by łzy awantura krzyki Dzis nic CISZA olałam go nie sprowokował mnie nawet do tego abym mu cokolwiek odpowiedzieć zal mi się tylko zrobiło ze tak nisko upadł ale....... to już on wie co robi. Ja byłam dumna z siebie ze wyszłam uśmiechnięta ze sklepu Po raz pierwszy nie czułam strachu przed nim tylko zadowolenie WRESZCIE BYŁO SUPER I ciesze się ze mimo tego ze rzadko tu bywałam to duuuuzo mi pomogliście zrozumieć drggb drggb drggb

Linka 
Moderator

Pomogła: 47 razy
Wysłany: Śro 22 Kwi, 2015 21:23   

jowis, cieszę się bardzo, ogromne zmiany u ciebie zaszły i to nie tylko te formalne.
Widać też spokój i radość, i uśmiech, i wreszcie wiarę w siebie :buzki:
Ostatnio zmieniony przez Linka Śro 22 Kwi, 2015 21:24, w całości zmieniany 1 raz  

jowis 
Towarzyski
jowis

Wysłany: Śro 22 Kwi, 2015 21:44   

Linka oj tak spokój radość uśmiech moich dzieci BEZCENNE A ja razem z nimi. Ja wiem ze jeszcze zmierzę się z kłopotami związanymi z ex ale....... naradzie nie myślę o tym Po prostu ciesze się :) :)

She 
Gaduła

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Czw 23 Kwi, 2015 04:38   

Jowiś :okok:

Miło Cię poczytać, promieniejesz :)

pietruszka 
Moderator

Pomogła: 232 razy
Wysłany: Czw 23 Kwi, 2015 07:56   

Fajnie, Jowis
jowis napisał/a:
Po raz pierwszy nie czułam strachu przed nim

To doświadczenie zapamiętaj. To ważne, kiedy się wie, dotknie, zobaczy, poczuje na własnej skórze, że może być naprawdę inaczej,prawda?
Pisz częściej Jowis. :)

jowis 
Towarzyski
jowis

Wysłany: Czw 23 Kwi, 2015 08:10   

Dzieki Pietruszko tak to prawda, jest dobrze fajnie poczuć się okapucinke lepiej bo to jeszcze nie koniec ale namiastka już czegoś jest i to mnie cieszy. A prawda jest tez w tym ze duuzo pomagają leki mam nadzieje ze już nie długo będę funkcjonować bez nich :okok: :brawo:

pietruszka 
Moderator

Pomogła: 232 razy
Wysłany: Czw 23 Kwi, 2015 08:17   

jowis napisał/a:
ale namiastka już czegoś
wiesz z tych namiastek to się właśnie buduje całe nowe życie, z takich małych plamek, jakby pociągnięć pędzlem, które zamalowują dawne życie. To takie punkty odniesienia, że może być inaczej. Myślę, że dopiero wtedy odzyskuje się (a czasem dopiero zyskuje) wiarę w to, że własne życie może wyglądać inaczej.

Odpowiedz do tematu