PYTANIE mam |
Autor |
Wiadomość |
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:23
|
|
|
album jak album Ate.................kazdy w nim widzi co chce |
|
|
|
|
taki ósmy
(konto nieaktywne) [*][*][*]
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:23
|
|
|
wolf napisał/a: | przeciez ja Ciebie lubie |
Lejesz miód na mą skołatana duszę No to może w takim razie przyjaciółmi zostańmy
O wiele łatwiej by mi było gdybys pił Nic tak facetów nie integruje, jak wspólnie wychlana flaszka w jakiejś miejskiej bramie
Ale nie bedę nalegał. Skoro ciernistą scieżką trzeżwości chcesz iśc , ja Ci nie wzbraniam. Ale pomyśl !! O ileż szerszą i wygodniejszą jest szeroka autostrada grzechu Przeciez i tak twierdzisz że piekła nie ma. Wobec tego spytam !! Co Ci szkodzi ? |
|
|
|
|
montreal
[*][*][*]
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:25
|
|
|
O maryjo niepokalana... Tyleż artystów sczezło używajac takich słów... |
_________________ "Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię" Jonathan Carroll
|
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:25
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | Nic tak facetów nie integruje, jak wspólnie wychlana flaszka w jakiejś miejskiej bramie |
bredzisz.................ostatnie iles tam lat-------pilem glownie sam
a inne pijaki, *ku**** mnie , nawet gdy sam byelm pijany.
po 1...........wypijali mi za duzo
po2...........pieprzyli wieksze glupoty ode mnie
po3...........wpisz se cokolwiek |
|
|
|
|
montreal
[*][*][*]
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:27
|
|
|
O jezu... |
_________________ "Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię" Jonathan Carroll
|
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:29
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | Przeciez i tak twierdzisz że piekła nie ma. Wobec tego spytam !! Co Ci szkodzi ? |
szczerze ?
chcesz wiedziec naprawde?
no to Ci powiem
w du*** ma grzechy................przejadly mi sie juz
to taki syndrom przesytu.
a poprostu............widze teraz jasno jak na dloni ile rzeczy z powodu pijanstwa mnie ominelo
ominelo mnie jak corka zdala mature..........bylem zbyt pijany by jej pogratulowac. choc bylem z niej dumny jak co zlego.
ominelo mnie pierwsze wystepy syna na scenie
ominelo mnie sporo udanego sexu................tak poprostu
przepilem tyle kasy..............ze moglbym teraz nic nie robic, tylko sie bujac na hawjach w hamaku .
odebralem swoje zonie-wiele z jej urody !!!!! i jej zdrowia
i wiesz co ?.............przestalo mnie bawic byc bydleciem -zaleznym od byle flaszki |
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
Pomogła: 36 razy Wiek: 56 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 1869
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:34
|
|
|
wolf napisał/a: | ominelo mnie sporo udanego sexu... | o tak! to jest argument!
A tak na powaznie, traci sie bardzo duzo i jest to czas nie do odrobienia, pewne wydarzenia zdarzaja sie tylko raz |
_________________ fortes fortuna adiuvat
|
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:37
|
|
|
Ate napisał/a: | o tak! to jest argument! |
nie chcialem tego pisac wprost.............ale , nie ominelo mnie sporo sexu nieudanego.
cokolwiek mam akurat na mysli w tej chwili |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:52
|
|
|
wolf napisał/a: | a poprostu............widze teraz jasno jak na dloni ile rzeczy z powodu pijanstwa mnie ominelo
ominelo mnie jak corka zdala mature..........bylem zbyt pijany by jej pogratulowac. choc bylem z niej dumny jak co zlego.
ominelo mnie pierwsze wystepy syna na scenie
ominelo mnie sporo udanego sexu................tak poprostu |
Nie za póżno na takie refleksje /
Ani Twoja Córcia drugi raz matury zdawać nie będzie. Ani Twojej Żony urody ni zdrowia nie przybędzie. Syn po raz wtóry na scene nie wstapi. Laski których nie przeleciałeś w swoim czasie mają Cię teraz gdzieś
Przepiłeś chłopie swoje najpiękniejsze lata. Za pożno na ekspiacje
Ile jeszcze pożyjesz ? Podejrzewam, że w Twojej trzustce, wątrobie, jelicie grubym dojrzewają już skutki chlania Twego
Po co Ci takie samoumartwienia ? Czyz nie lepiej pełnią istnienia żyć ?
No pytam się Ciebie !! Nie lepiej ? |
Ostatnio zmieniony przez taki ósmy Pią 27 Lut, 2009 09:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
sabatka
Trajkotka I`m going.... współuzależniona
Pomogła: 12 razy Wiek: 37 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 1236 Skąd: okolice Wrocławia
|
|
|
|
|
montreal
[*][*][*]
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:55
|
|
|
Ósmy jest jak zwykle na czasie. To po prostu wulkan szczerości i erudycji! Oraz elokwencji. Ósmy! Ja wierzę, że kiedyś stworzysz choćby postać.
Also sprach montreal |
|
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:57
|
|
|
sabatka napisał/a: | 8 postaw coś |
Dawaj do mnie Dwie dychy jeszcze mam |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:59
|
|
|
montreal napisał/a: | Oraz elokwencji |
Dziękuję Zawsze uważałem, że alkohol wydobywa z człowieka to co ukryte.
Dzieki Monti. Ucałuj ode mnie Monikę |
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 10:06
|
|
|
taki ósmy napisał/a: | Nie za póżno na takie refleksje /
Ani Twoja Córcia drugi raz matury zdawać nie będzie. Ani Twojej Żony urody ni zdrowia nie przybędzie. Syn po raz wtóry na scene nie wstapi. Laski których nie przeleciałeś w swoim czasie mają Cię teraz gdzieś
Przepiłeś chłopie swoje najpiękniejsze lata. Za pożno na ekspiacje
Ile jeszcze pożyjesz ? Podejrzewam, że w Twojej trzustce, wątrobie, jelicie grubym dojrzewają już skutki chlania Twego
Po co Ci takie samoumartwienia ? Czyz nie lepiej pełnią istnienia żyć ?
No pytam się Ciebie !! Nie lepiej |
po kolei
na refleksje nigdy nie jest za poxno-to wynika z ich logiki
matury wstecz nie przezyje-----ale moge wziac udzial w "oblewaniu" magisterki
syna moge se teraz ogladac ile chce i kiedy mi sie spodoba........dzieki temu , ze na trzexwo wiem gdzie jest.
z zona.no coz?................miss mokrego podkoszulka Ona juz nie zostanie, lecz ma jeszcze kilka walorow, ktore zamierzam co jakis czas utrwalac organoleptycznie w swej swiadomosci..............co tez wymaga mojej trzexwosci.
pozyje?...........a bo ja wiem ile. ile sie da.
nie umartwiam sie ...............i to jest najfajniesze-a jesli kiedys mnie dopadnie nastroj cierpietniczy-abstynencyjny--------bede sie martwil wtedy ,a nie teraz .
pelnia zycia powiadasz?...................to wtedy Ci sie przydarza jak gadasz z firankami, czy jak one sie na Ciebie obraza i ida pogadac z kims innym?
poki co ostatnio, pelnia zycia przejawia sie u mnie tym ,ze gdy sie usmiecham do atrakcyjnej 28 letniej kobiety-------------Ona mi usmiech odwzajemnia
itd etc
nie bede rozwijal tego watku----------bo zbyt wielka dawka emocji erotycznych moglkaby Cie powalic moj drogi
pijacy miewaja problemy z erekcja------------ale ich wyobraxnia dziala bez szwanku w tej mierze.
amen |
|
|
|
|
Bebetka
Główna księgowa
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 05 Paź 2008 Posty: 1560
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 10:12
|
|
|
wolf napisał/a: | pijacy miewaja problemy z erekcja------------ale ich wyobraxnia dziala bez szwanku w tej mierze. |
Picie budzi pożądanie, lecz odbiera wykonanie..... |
_________________ Imperare sibi maximum est imperium - Seneka
Mój magiczny Świat
Thelema |
Ostatnio zmieniony przez Bebetka Pią 27 Lut, 2009 10:15, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|