Współuzależniona |
Autor |
Wiadomość |
margo
Trajkotka
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 12 Sie 2013 Posty: 1881
|
Wysłany: Nie 07 Wrz, 2014 15:14
|
|
|
smokooka napisał/a: |
A ja to nigdy nie patrzę na wiek |
No ja właśnie też nie... dlatego trochę mnie zdziwiło to, żebym lepiej poszukała znajomych wśród rówieśników
OSSA napisał/a: | Margo ty jesteś najgrzeczniejszym dzieckiem jakie znam |
Słyszałam to ciągle w szkole...
Ale już chyba dzieckiem nie jestem
OSSA napisał/a: | mam nadzieję, że jeszcze na twoim weselu |
Noo też mam taką nadzieję. Na facebooku co chwile mi się koleżanki wyświetlają i ich śluby... ale spoko, na mnie też przyjdzie czas |
Ostatnio zmieniony przez margo Nie 07 Wrz, 2014 15:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
She
Gaduła
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 24 Lip 2014 Posty: 646
|
Wysłany: Nie 07 Wrz, 2014 15:19
|
|
|
margo napisał/a: | W głowie wyświetliło mi się "jesteś dzieciak i gówniara i g... wiesz, idź lepiej do znajomych w twoim wieku - twoje problemy to nic w porównaniu z ludźmi którzy są tutaj".
|
Margo
Powiem krótko bo nie pora na rozpisywanie się - przecież nie wiek nas tu łączy.
Łączy nas dysfunkcja, owszem u każdego niby wywodząca się z różnych przyczyn, ale mianownik jest ten sam.
Więc proszę więcej nie tworzyć takich myśli
|
_________________ Mądre myśli przychodzą do głowy wtedy, gdy wszystkie głupoty zostały już zrobione. |
|
|
|
|
OSSA
Upierdliwiec
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 20 Wrz 2011 Posty: 2272 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Nie 07 Wrz, 2014 15:27
|
|
|
margo napisał/a: | Ale już chyba dzieckiem nie jestem |
Oj tam, napisałam to w kontekście "forumowych mam" , a jak chcesz to opowiem ci dowcip. Byłam ciut starsza od ciebie, pytam syna jaka jest twoja wychowawczyni, no fajna, ale jest taka stara jak ty |
|
|
|
|
margo
Trajkotka
|
Wysłany: Nie 07 Wrz, 2014 15:41
|
|
|
OSSA napisał/a: | margo napisał/a: | Ale już chyba dzieckiem nie jestem |
Oj tam, napisałam to w kontekście "forumowych mam" , a jak chcesz to opowiem ci dowcip. Byłam ciut starsza od ciebie, pytam syna jaka jest twoja wychowawczyni, no fajna, ale jest taka stara jak ty |
Hahahha
No ja jak mialam 2 lata temu praktyki w szkole podstawowej to tez dosc dziwnie sie czulam, jak na ulicy co chwile slyszalam "dzien dobry" od jakichs 10 latkow... rzeczywiscie staro sie czulam. A raz mialam grupe 2 gimnazjum, 14-15 lat, zapytali mi sie ile mam lat to jak powiedzialam to tez stwierdzili, ze duzo. I to juz bylo dziwne...
She, jasne, ze nie wiek nas tu laczy dobrze sie tu czuje wsrod Was, dopiero jestem tu rok, jeszcze potrzebuje tego azylu |
|
|
|
|
Kami
Trajkotka Jak wyczerpać temat, zanim nas wyczerpie K.C.B.
Pomogła: 38 razy Wiek: 57 Dołączyła: 03 Sty 2014 Posty: 1039
|
Wysłany: Nie 07 Wrz, 2014 16:30
|
|
|
OSSA napisał/a: | no fajna, ale jest taka stara jak ty |
też to usłyszałam
moja córka narzekała na profesorkę od hiszpańskiego ( wyleciało mi z głowy, że im zmieniono ) odpowiedziałam, że może udaje groźną i dużo wymaga bo trochę się boi by jej na głowę nie wskoczyć a córcia mi na to , mamo ona już młoda nie jest ... zapytałam o wiek i usłyszałam
noooo będzie na pewno w Twoim wieku |
_________________ To nie droga prowadzi do celu, ale cel wskazuje Ci drogę...K.C.Buszman |
|
|
|
|
margo
Trajkotka
|
Wysłany: Nie 07 Wrz, 2014 16:35
|
|
|
Kami napisał/a: | noooo będzie na pewno w Twoim wieku |
ahh te dzieci... |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Nie 07 Wrz, 2014 20:44
|
|
|
Kami napisał/a: | Ślicznaś Smoczku na tej fotce |
Przeżywam totalną fascynację artystą Duanem Bryersem https://www.google.pl/sea...iw=1024&bih=481
Czuję się jak jego modelka. Normalnie mam awatarki na wszelkie okazje To jestem cała ja |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
Kami
Trajkotka Jak wyczerpać temat, zanim nas wyczerpie K.C.B.
Pomogła: 38 razy Wiek: 57 Dołączyła: 03 Sty 2014 Posty: 1039
|
Wysłany: Nie 07 Wrz, 2014 22:36
|
|
|
smokooka napisał/a: | Normalnie mam awatarki na wszelkie okazje |
zaraz sobie ciebie pooglądam |
_________________ To nie droga prowadzi do celu, ale cel wskazuje Ci drogę...K.C.Buszman |
|
|
|
|
margo
Trajkotka
|
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 21:34
|
|
|
Dopiero co pisalam o moim ex, ze wczoraj probowal sie ze mna kontaktowac, a dzis, hahhaa, spotkalam go przypadkiem na ulicy. W sumie troche mnie to bawi, nawet nie wiem dlaczego ide sobie i widze, ze jedzie na rowerze. Na zmiane drogi bylo juz za pozno, zauwazyl mnie i jechal prosto na mnie. Zaczelam sie smiac z mojej proby ucieczki, a on do mnie "czesc". A ja "czesc" i ide dalej. Uslyszalam tylko w tle "nawet sie nie zatrzymasz, nie porozmawiasz?", a ja tylko " nienienienienie" no coz, jak to mowia: lajf is brutal
Dlaczego o tym pisze? A no dlatego, ze znow poczulam to bardzo przyjemne uczucie jakim jest wolnosc od tego czlowieka. Poczulam, ze to juz jest dla mnie zupelnie obcy czlowiek, z ktorym nic mnie nie laczy, a na sama mysl o tym, jakich problemow zwiazanych z nim sie pozbylam poczulam niesamowita lekkosc
Ciesze sie, ze jestem gdzie jestem i nie chcialabym byc gdzies indziej. Jest pieknie |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 21:41
|
|
|
margo napisał/a: | Ciesze sie, ze jestem gdzie jestem i nie chcialabym byc gdzies indziej. Jest pieknie | zajefajnie strasznie się cieszę |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
margo
Trajkotka
|
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 21:43
|
|
|
Smoczku, ja tez |
|
|
|
|
She
Gaduła
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 24 Lip 2014 Posty: 646
|
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 22:05
|
|
|
margo napisał/a: | Ciesze sie, ze jestem gdzie jestem i nie chcialabym byc gdzies indziej. Jest pieknie |
Bardzo się cieszę |
_________________ Mądre myśli przychodzą do głowy wtedy, gdy wszystkie głupoty zostały już zrobione. |
|
|
|
|
margo
Trajkotka
|
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 22:06
|
|
|
She napisał/a: | Bardzo się cieszę |
|
|
|
|
|
Tajga
(konto nieaktywne)
Pomogła: 19 razy Dołączyła: 29 Lip 2011 Posty: 1585
|
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 22:08
|
|
|
margo napisał/a: | nie chcialabym byc gdzies indziej. |
No i dureń na coś się przydał, gdyby nie on nie byłabyś
tu gdzie jesteś.....na DEKADENCJI |
_________________ Na końcu wszystko będzie dobrze.
Jeżeli nie jest dobrze, znaczy że to jeszcze nie koniec.
J.Lennon |
|
|
|
|
margo
Trajkotka
|
Wysłany: Pią 19 Wrz, 2014 22:11
|
|
|
Tajga napisał/a: | margo napisał/a: | nie chcialabym byc gdzies indziej. |
No i dureń na coś się przydał, gdyby nie on nie byłabyś
tu gdzie jesteś.....na DEKADENCJI |
Akurat mam dokladnie takie samo na to spojrzenie
Gdyby nie on nie poznalabym Was i nie mialabym okazji nauczyc sie tych wszystkich rzeczy, ktorych sie nauczylam
Przydal sie znaczy sie, chociaz raz |
|
|
|
|
|