|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Czy taka praca jest dobrze platna? |
Autor |
Wiadomość |
aniamroz79 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 10 Lis, 2016 18:19 Czy taka praca jest dobrze platna?
|
|
|
Witam Państwa. Zastanawiam się nad zmianą obecnie wykonywanego zawodu. Zaciekawił mnie zawód trenera personalnego, który jest bliski moim predyspozycją. Pasjonuje mnie sport i ćwiczenia fizyczne, dlatego stwierdziłam, iż bez problemu bym sobie poradziła w tym zawodzie. Natomiast jestem ciekawa zarobków w tej branży. Nie mam pojęcie ile jest w stanie zarabiać (***), który pracuje na siłowni. Czy są jakieś specjalizacje w tym zawodzie? Jak tak, to którą należało by wybrać aby dobrze pokierować przyszłą karierą w tej branży. Bardzo proszę o wypowiedź ludzi, którzy posiadają doświadczenie w tej branży. I jeszcze ostatnia kwestia czy pracując jako trener personalny muszę wiązać się wyłącznie z jednym pracodawcą?
Edit -
usunęłam nieregulaminowy link
Powiem tak - do trzech razy sztuka - jeszcze jeden taki numer
i usuwam Twoje konto z naszego forum, oraz blokuję Twoje IP.
|
Ostatnio zmieniony przez Wiedźma Czw 10 Lis, 2016 18:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Czw 10 Lis, 2016 18:23
|
|
|
chyba znowu nie to forum |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|