dobry terapeuta w Warszawie |
Autor |
Wiadomość |
Trufla
Towarzyski
Wiek: 41 Dołączyła: 28 Maj 2014 Posty: 165 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią 11 Cze, 2021 13:55 dobry terapeuta w Warszawie
|
|
|
Cześć! Mam problem z uzależnieniem od alkoholu, szukam dobrego terapeuty w Warszawie, czy ktoś z Was ma może kogoś godnego polecenia? Dodam że byłam na trzech terapiach i tradycyjna teoria na mnie nie działa. |
_________________ "You never know how strong you are until being strong is the only choice you have." - Bob Marley |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pią 11 Cze, 2021 14:05
|
|
|
Trufla napisał/a: | tradycyjna teoria na mnie nie działa. | To nie teoria ma działać tylko Ty, widziałaś szpadel który by sam kopał albo sekator który sam przycina ? Terapia to tylko narzędzie ale to Ty decydujesz pijesz lub nie ! Witaj na pokładzie. |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
Trufla
Towarzyski
Wiek: 41 Dołączyła: 28 Maj 2014 Posty: 165 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią 11 Cze, 2021 14:29
|
|
|
Janioł napisał/a: | Trufla napisał/a: | tradycyjna teoria na mnie nie działa. | To nie teoria ma działać tylko Ty, widziałaś szpadel który by sam kopał albo sekator który sam przycina ? Terapia to tylko narzędzie ale to Ty decydujesz pijesz lub nie ! Witaj na pokładzie. |
Hej, na pokładzie jestem od lat, miałam tylko duzą przerwę I co roku dostaję z forum życzenia od Ciebie na urodziny, za co jestem mega wdzięczna Myślałam o terapeucie, który miałby bardziej duchowe podejście, a nie faszerował mnie od nowa tą samą teorią. Ktoś oryginalny z nowym podejściem. Chodziłam przez jakiś czas do Patrycjusza Kosunia, ale skończyło się na tym, że kiedyś przyszłam pod wpływem i wstyd mi było wrócić. |
_________________ "You never know how strong you are until being strong is the only choice you have." - Bob Marley |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pią 11 Cze, 2021 14:40
|
|
|
Wstyd i poczucie winy do uczucia które silnie wpływają na to by pic dalej i nie pozwolić sobie na pomoc, może warto powrócić do kogoś kto już nas zna. |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
|