Przesunięty przez: Wiedźma Wto 13 Mar, 2012 07:27 |
PROSZĘ O POMOC W BADANIACH :) |
Autor |
Wiadomość |
ewolutka32
Obserwator ewka.k
|
Wysłany: Sob 09 Kwi, 2011 10:55 PROSZĘ O POMOC W BADANIACH :)
|
|
|
Witam!
Jestem studentką Pedagogiki penitencjarnej z probacją. Piszę pracę o Dorosłych Dzieciach Alkoholików. Badam funkcjonowanie DDA w różnych rolach społecznych. Pracę na ten temat piszę gdyż sama jestem Dorosłym Dzieckiem Alkoholika i praca ta jest dla mnie niezmiernie ważna aby wgłębić się w ten temat. Szukam osób które ukończyły 18 rok życia i mają jednego lub oboje rodziców uzależnionych od alkoholu. Wiem,że dużo osób już prosiło o pomoc, ale zależy mi na rzetelnych badaniach. Pragnę przebada dużą grupę ludzi dlatego proszę o pomoc Ankieta jest anonimowa i posłuży tylko na potrzeby mojej pracy. Pozdrawiam Ewa
Oto link do mojej ankiety http://moje-ankiety.pl/re...c-RV3lmC1W.html |
|
|
|
|
staaw
Uzależniony od Dekadencji
Pomógł: 125 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 9025
|
Wysłany: Sob 09 Kwi, 2011 11:01
|
|
|
Co da ta ankieta? Będziesz wiedziała że 40% chowało się pod stół, 38 za szafę a reszta uciekała z domu?
Tu jest potrzebna osobista rozmowa, by wgłębić się w zabłąkaną duszę, a nie poukładać w szufladkach... |
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
|
|
|
|
Tomoe
(banita)
Pomogła: 106 razy Dołączyła: 01 Cze 2009 Posty: 4791 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: Sob 09 Kwi, 2011 11:21 Re: PROSZĘ O POMOC W BADANIACH :)
|
|
|
ewolutka32 napisał/a: | Pracę na ten temat piszę gdyż sama jestem Dorosłym Dzieckiem Alkoholika i praca ta jest dla mnie niezmiernie ważna aby wgłębić się w ten temat. |
Witaj, Ewo.
Mam pytanie: czy ty jesteś po terapii DDA? |
|
|
|
|
|