|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
kompetntna lektura o procesie niszczenia organizmu przez alk |
Autor |
Wiadomość |
głęboka otchłań
Towarzyski
|
Wysłany: Pią 16 Gru, 2011 10:47 kompetntna lektura o procesie niszczenia organizmu przez alk
|
|
|
Witajcie.
Może ktoś z Was forumowiczów poleciłby mi "kompetentną" lekturę dotyczącą alkoholizmu i picia pod kątem zniszczenia organizmu, fizycznych skutków i konsekwencji. Chodzi mi o książkę z której mogłabym dowiedzieć się jak krok po kroku alkohol oddziaływuje na organizm, jakie struktury niszczy. Pytam, bo może ktoś czytał coś dobrego, co wzbogaciło jego wiedzę i może polecić również mnie.
Chcę się bardziej dokształcić bo "jestem nieuświadomiona". |
_________________ Kiedy, zbyt natarczywie usiłuje zmienić sprawy, gdy żądam zbyt wiele, zbyt szybko od siebie i innych, proszę Boga, by mi przypomniał: "Powoli, ale pewnie". |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
|
|
|
|
|
głęboka otchłań
Towarzyski
|
Wysłany: Pią 16 Gru, 2011 15:47
|
|
|
Dziękuje Wiedzma , mniej więcej o coś takiego mi chodziło, Jeśli ktoś wie o podobnych publikacjach to proszę dać znać. |
_________________ Kiedy, zbyt natarczywie usiłuje zmienić sprawy, gdy żądam zbyt wiele, zbyt szybko od siebie i innych, proszę Boga, by mi przypomniał: "Powoli, ale pewnie". |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|