|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
mam wrazenie ze mnie nie rozumiecie |
Autor |
Wiadomość |
głęboka otchłań
Towarzyski
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 10 Gru 2011 Posty: 169
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 12:19
|
|
|
Wiecie co- weżcie POZNAJCIE MNIE OSOBISCIE, NAMACALNIE I REALNIE |
_________________ Kiedy, zbyt natarczywie usiłuje zmienić sprawy, gdy żądam zbyt wiele, zbyt szybko od siebie i innych, proszę Boga, by mi przypomniał: "Powoli, ale pewnie". |
|
|
|
|
głęboka otchłań
Towarzyski
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 12:24
|
|
|
A wogóle to się wkurzyłam. Tak się użalacie nad tym DDManem. Pisałam tu do ludzi z forum, jeden powiedział mi , że nie umie mi pomóc, kolejny też to samo. Tworzycie towarzystwo wzajemnej adroacji i poklasku- niby takie sraty taty a każdy sobie rzepkę skrobie nie ma piczki na pożyczki. Najlepiej wam powiedzieć wyprowadz sie.. i juz.. tylko pytam sie za co bede zyc.. za co..
Możecie sobie na mnie wieszac te swoj koty, wypowiadac sie, madrzyc coraz bardziej nie podoba mi sie to forum bo tu kazdy ZYCZLIWY wie najlepiej. Chyba przestane tu bywac. Prosze mi nie pisac ze nikt mnie tu zapraszac nie bedzie bo sama to wiem! |
_________________ Kiedy, zbyt natarczywie usiłuje zmienić sprawy, gdy żądam zbyt wiele, zbyt szybko od siebie i innych, proszę Boga, by mi przypomniał: "Powoli, ale pewnie". |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 12:33
|
|
|
głęboka otchłań napisał/a: | każdy sobie rzepkę skrobie nie ma piczki na pożyczki |
głęboka otchłań napisał/a: | Tworzycie towarzystwo wzajemnej adroacji i poklasku |
O cholera, zostaliśmy zdemaskowani.
Otchłań, przecież ktoś już Ci napisał, chcesz, będzie zlot(a właściwie to już jest, sylwestrowy), wybierz się, poznasz wszystkich. |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 12:39
|
|
|
głęboka otchłań napisał/a: | Pisałam tu do ludzi z forum, jeden powiedział mi , że nie umie mi pomóc, kolejny też to samo. Tworzycie towarzystwo wzajemnej adroacji i poklasku- niby takie sraty taty a każdy sobie rzepkę skrobie nie ma piczki na pożyczki. |
a ja tu zaglądam wciąż z nadzieja że zrozumiem siebie i sobie pomogę,
potrzebni mi ludzie tutejsi |
|
|
|
sabatka
Trajkotka I`m going.... współuzależniona
Pomogła: 12 razy Wiek: 37 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 1236 Skąd: okolice Wrocławia
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 12:43
|
|
|
głęboka otchłań napisał/a: | takie sraty taty a każdy sobie rzepkę skrobie |
nie prawda
głęboka otchłań napisał/a: | a każdy sobie rzepkę skrobie nie ma piczki na pożyczki. |
nie podoba mi się takie słownictwo |
_________________ Na skradający się smutek znam skuteczny sposób: stań przed lustrem, uśmiechnij się i powiedz do siebie "Kocham cię"
http://obrazyhaftowane.blogspot.com/
https://zrzutka.pl/rcta3k |
|
|
|
|
zimna
Gaduła Księżniczka \^^^/
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 06 Gru 2011 Posty: 783
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 12:44
|
|
|
głęboka otchłań napisał/a: | Pisałam tu do ludzi z forum, jeden powiedział mi , że nie umie mi pomóc, kolejny też to samo |
Może dla odmiany napisz do jakiejś kobiety.
Wiesz to one najczęściej tu piszą o DDA.
Ja otrzymuję tu dużą pomoc a też jestem świeżutka ( no powiedzmy ) |
|
|
|
|
zimna
Gaduła Księżniczka \^^^/
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 12:55
|
|
|
Marc-elus napisał/a: | głęboka otchłań napisał/a:
każdy sobie rzepkę skrobie nie ma piczki na pożyczki
| Może mi ktoś wytłumaczyć co to znaczy, no nie spotkałam się i zupełnie nie łapię ? |
|
|
|
|
głęboka otchłań
Towarzyski
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 13:07
|
|
|
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Pisałam do kobiet, jakoś zbytnio nie chciały ze mną rozmawiać, bo były to rozmowy cześć co słychać, sluchaj muszę zmykać.
A na zlot się nie wybieram bo nie mam pieniędzy, przeżyj cały miesiąc za 450 zł jeden z drugim ( jak pracujesz i zarabiasz choc najniższa krajowa) a potem się mądrzyj.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia- jak pracujecie, jesteście niezależni finasowo, i macie ZDROWIE i SPRAWNOŚC to się możecie mądrzyć. Ja jej nie mam!
Pffffffffffffffffffffff jeszcze jakieś ale? No który tu mi podskoczy.. i srogi głosem zgani otchłań ty taka nie taka!! No już... stajemy w szranki to zganienia, wieszania psów i stanowiska - my.. forumowicze wiemy lepiej a ty otchałń jesteś peeeeeeeeeeeeeeeee |
|
|
|
|
głęboka otchłań
Towarzyski
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 13:08
|
|
|
I nie życzę sobie wypowiedzi o moim konfliktowym charakterze i sianiu fermentu!! |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 13:14
|
|
|
Jeżu88 napisał/a: | Też nie kumam |
nie pożycza się przyrodzenia - w wolnym słowa tłumaczeniu...
głęboka otchłań napisał/a: | Tak się użalacie nad tym DDManem. Pisałam tu do ludzi z forum, jeden powiedział mi , że nie umie mi pomóc, kolejny też to samo |
na początku jak się tutaj zarejestrowałem, byłem wręcz zawiedziony, że nikt się mną nie interesuje, że nikt nie chce mi odpowiedzieć tak jak ja tego oczekuję...
a właśnie, moze koleżanko masz wygórowane oczekiwania?
opowiem, jak to ze mną było...
ano, jak wchodziłem kolejny raz na forum i nie miałem satysfakcjonującej odpowiedzi czy rady byłem zawiedziony, zniesmaczony... mój najbardziej poważny temat (wg mnie oczywiście) na forum kipiał od wpisów, podpowiedzi, żartów i moich pierdów w mąkę [by jones]
ten kto mi podpowiadał strasznie mądrze, z głębokim sensem był dla mnie "wrogiem"
te osoby, które klepały mnie po pleckach były moimi aniołkami, polubiliśmy się i srutu tu tu majtki z drutu
czas pokazał, ze życie to nie jest trutututu tylko zap****** codzienne nad sobą, codziennie chcę się czegoś nauczyć, coś zrobić pożytecznego, coś co dodaje wiary w siebie...
wiadomo, przychodza doły tak samo jak do sąsiada czy kuzynki, tak samo przychodzą doły do DDA, alkocholika czy współ.
oczekujesz, że ktoś ci zasypie twój prywatny dołek?
weź obudź się dziołcha i weź się za siebie, poszukaj pracy, wynajmij pokoik, zrób coś dla siebie.
powoli jednak, by nie było rozczarowań |
|
|
|
|
zimna
Gaduła Księżniczka \^^^/
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 13:28
|
|
|
Pracują też ludzie bardzo chorzy, bo chcą czegoś więcej.
Myślę że jak skończysz terapie to znajdziesz pracę i powolutku uwolnisz się.
A tu są ludzie z bardzo różnym statusem materialnym i wielu było ciężko przynajmniej, na początku.
Cytat: | I nie życzę sobie wypowiedzi o moim konfliktowym charakterze i sianiu fermentu!! |
-to nie obrażaj forumowiczów. |
|
|
|
|
głęboka otchłań
Towarzyski
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 13:31
|
|
|
Do jasnej ........................!!!!!!!!!!!!!!!!! ile wam mam powtarzać ze chora jestem, po operacji i przed nastepna, mam orzeczenie o niezdolnosci do pracy, musze unikac wysilku fizycznego i praca tylko taka mega mega leciutka... a nawet nie wiem czy lekarz medycyny pracy wyda mi zaswiadczenie skoro od orzecznika dostałam ze nie moge!
Więc mi tu nie pitolcie idz do pracy i wynajmij pokoik. Zgodze sie z tym coś do mnie napisał Szymonie.
Zastanawiam sie ze moze mnie nie rozumiecie bo jesteście AA w wiekszości a ja DDA, może DDA drugi bardziej mnie zrozumie. Jeszcze mi tu imputujecie ze stane sie AA bo rzekomo DDA staje sie AA i cos tam cos tam!
Poprostu irytuje sie i zloszcze jak czytam Was .... czuje , mam wrazenie ze mnie nie rozumiecie, mam do tego prawo. Prosze mi nie pisac ze zachowuje sie jak rozkapryszona rozhisteryzowana, egoistyczna jedynaczka szukajaca poklasku - bo sama to wiem. Tupie i dre sie jak nie jest po mojej mysli ZADOWOLENI?????????????? |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 13:36
|
|
|
głęboka otchłań napisał/a: | Do jasnej ........................!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Polecam melisę, jako osoba chora nie powinnaś się denerwować.
głęboka otchłań napisał/a: | czuje , mam wrazenie ze mnie nie rozumiecie, mam do tego prawo |
A dlaczego nie dajesz nam prawa do tego abyśmy Ciebie nie rozumieli? Ja nie rozumiem.
Nie zmuszaj mnie do tego żebym chciał rozumieć. Mam prawo nie chcieć.
głęboka otchłań napisał/a: | ZADOWOLENI?????????????? |
Ja jestem zadowolony od rana i sądzę że dalej tak zostanie. |
|
|
|
|
sabatka
Trajkotka I`m going.... współuzależniona
Pomogła: 12 razy Wiek: 37 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 1236 Skąd: okolice Wrocławia
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 13:40
|
|
|
nie zamierzam się denerwować przez twoje wrzaski. weź się ogarnij bo nikt ci nie odpisze ode mnie masz ignora i tyle. chciałam pomóc ale mi ta ochota szybko przeszła czytając twoje rozdarte i oskarżające wszystkich wokół jazgoty |
_________________ Na skradający się smutek znam skuteczny sposób: stań przed lustrem, uśmiechnij się i powiedz do siebie "Kocham cię"
http://obrazyhaftowane.blogspot.com/
https://zrzutka.pl/rcta3k |
|
|
|
|
zimna
Gaduła Księżniczka \^^^/
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011 13:40
|
|
|
szymon napisał/a: | nie pożycza się przyrodzenia - w wolnym słowa tłumaczeniu... | |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|