''Pstryczek Niepoczytalności '' |
Autor |
Wiadomość |
emigrantka
Gaduła a ja jestem prosze pana na zakrecie ...
|
Wysłany: Czw 19 Gru, 2013 23:03 ''Pstryczek Niepoczytalności ''
|
|
|
Nie wiem co uczyni moje ciało , nie wiem co uczynią moje ręce, nad którymi nie mam władzy kiedy chcą dotykać , nie wiem jak zakołacze moje krnąbrne serce gdy ujrzę Twoją wszędobylską aurę , wystarczy sama myśl o Twoim istnieniu abym opadła z sił i nie czuła nic oprócz radości , taka oniemiała z mgłą w oczach chcę iść przez życie ,chcę skosztować każdego dnia pełnią istnienia , żyć tak jakby jutro miał się skończyć świat chcę dnia pewnego wyłączyć mózg pstryczkiem niepoczytalności a wówczas świat inny będzie miał wymiar , wymiar astralny stracę grawitacje własnej duszy , uwolnię się z ciała i przyziemności ulecę płomieniem miłości ale nie spalę się cała i nie zatracę resztkami świadomości , powstanę z morskiej piany by móc znowu kochać i tracić
DORIS(emigrantka) |
_________________ "Alkoholicy mają wspólne drzewo genealogiczne: wszystkim im odbija palma" :-D. |
Ostatnio zmieniony przez emigrantka Czw 19 Gru, 2013 23:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
emigrantka
|
Wysłany: Czw 19 Gru, 2013 23:07
|
|
|
pterodaktyll, poproszę o recenzje
a propo w ''przebudzeniu'' czytamy że wszyscy jestesmy walnięci
ale jest nas za duzó aby umieścić to całe towarzystwo w szpitalu dla umysłowo chorych |
_________________ "Alkoholicy mają wspólne drzewo genealogiczne: wszystkim im odbija palma" :-D. |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
|
Wysłany: Czw 19 Gru, 2013 23:15
|
|
|
emigrantka napisał/a: | poproszę o recenzje |
Jaką recenzję? Czego? Tego Mello? |
_________________ |
|
|
|
|
emigrantka
|
Wysłany: Czw 19 Gru, 2013 23:23
|
|
|
pterodaktyll, pterodaktyll, pterodaktyll, ręce opadają . może powinieneś iść się wyspać
gwoli wyjaśnienia
recenzja powyżej zamieszczonego twora mojej wyobraźni pt''pstryczek niepoczytalności '' |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
|
Wysłany: Czw 19 Gru, 2013 23:25
|
|
|
emigrantka napisał/a: | recenzja powyżej zamieszczonego twora mojej wyobraźni |
Rzeczywiście twór.......
Koniec recenzji |
_________________ |
|
|
|
|
Mysza
Gaduła
|
Wysłany: Pią 20 Gru, 2013 11:10
|
|
|
Emi mnie się podoba, tylko to serce, czy ono krnąbrne musi być? |
_________________ "Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie" - Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
|