Samotny alkoholizm kobiet |
Autor |
Wiadomość |
vocatus77
Obserwator
|
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014 11:31 Samotny alkoholizm kobiet
|
|
|
Chciałam wszystkich serdecznie przywitać i zaprosić do czytania mojego bloga. Mój blog w całości poświęcony jest uzależnieniu od alkoholu z którym próbuję jakoś żyć ( już nie walczę bo wiem, że to nie ma sensu). Najbardziej chciałam się skupić na samotnym alkoholizmie kobiet i druzgocącej powszechności alkoholu w naszym kraju ( mam tu na myśli wciąż powstające tuż koło siebie sklepy całodobowe ). Mój wpis nie jest reklamą a jedynie zaproszeniem do zapoznania się z moim światopoglądem jednocześnie mam ogromną nadzieję, że zaznajomię się z zapatrywaniem na wymienione wyżej problemy także innych osób uzależnionych i nie tylko.
Podaję link: xxx
Pozdrawiam serdecznie i miłego dzisiejszego dnia!
Link został usunięty jako nieregulaminowy: http://komudzwonia.pl/viewtopic.php?p=42300#42300 |
Ostatnio zmieniony przez strażnik Sob 18 Sty, 2014 11:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
endriu
(banita)
Wiek: 55 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 2925 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014 14:41
|
|
|
a tutaj nie możesz pisać o sobie? |
_________________ Nie piję od 29.04.2011
|
|
|
|
|
piotr7
Gaduła
|
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014 19:35
|
|
|
Pewnie tego nie pamiętasz , ale " kiedyś alkohol można było kupić na jednej z wielu całodobowych melin .A jeszcze większość taryfiarzy miała wódę w bagażniku .No chyba że od 13, 00 . A na melinie można było po znajomości pod zastaw ,czego w całonocnym nie uświadczysz. |
|
|
|
|
|