Czy marskość wątroby to wyrok? |
Autor |
Wiadomość |
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 15 Wrz, 2010 21:34
|
|
|
Klara napisał/a: | Zacznij nastawiać się na zysk a na upodobania przyjdzie czas, jak już będziesz miała kasę! |
Popieram w całej rozciągłości... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
Pomogła: 49 razy Wiek: 45 Dołączyła: 19 Lut 2010 Posty: 1705
|
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010 07:35
|
|
|
Elissa25 napisał/a: | Uwierz, że niełatwo mi jest wysiedzieć tam gdy w głowie łopoczą mi myśli: gdzie jeszcze iść za pracą, jak zrobić by kupić to co potrzeba Maleńkiej i by potem starczyło mi na spłatę długu na karcie. | Elissko wierzę Ci i Cię rozumiem ...jestem akurat w tym temacie najbardziej wiarygodna ...jestem mamą trzech synów i nie raz stawałam przed takimi dylematami jak Ty ,dodam Ci jeszcze ,że jestem żoną czynnego alkoholika i jestem na jego utrzymaniu -tak więc łatwo nie jest ...ale jak tylko mogę i mam możliwość chwytam się każdej pracy dorywczej byle by było mi lżej i na takie zabiegi kosmetyczne o których piszesz muszę nieźle kombinować by mi wystarczyło A Ty Elisko masz możliwość sie tego nauczyć ,sama z wielu z nich skorzystać a ,że takie usługi mają teraz zapotrzebowanie masz możliwość później przyjąć się do jakiejś pracy a przynajmniej na początek na staż by się jeszcze podszkolić ....piszesz ,że za kurs Ci płaca ..tak więc nie pozostało Ci nic póki co tylko przyłożyć się do kursu i przede wszystkim uwierzyć w siebie i w swoje możliwości A dołki i takie chandry na szczęście szybko mijają czego Ci życzę z całego serca |
|
|
|
|
Elissa25
Towarzyski Elissa25
Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Dołączyła: 27 Sty 2010 Posty: 418
|
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 19:56
|
|
|
Dziękuję wszystkim za te słowa. Widać macie więcej wiary w moje możliwości niż ja sama.
Dzisiaj się nasłuchałam na swój temat na szkoleniu, że powinnam nosi rozpuszczone włosy. push upy , itp. |
_________________ Jeśli potrafisz iść przez życie bez zaznawania bólu, to prawdopodobnie jeszcze się nie urodziłeś. (Neil Simon) |
|
|
|
|
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Pomogła: 101 razy Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 20:17
|
|
|
Elissa25 napisał/a: | Dzisiaj się nasłuchałam na swój temat na szkoleniu, że powinnam nosi rozpuszczone włosy. | Przyda Ci się to też do odpowiedniej prezencji w poszukiwaniach pracy.Przecież ważne jest nie tylko co potrafisz ale też jak wyglądasz."Jak Cię widzą tak Cię piszą" zawsze jest aktualne,czasem pierwszy rzut oka pracodawcy decyduje czy masz pracę,czy nie. |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
Elissa25
Towarzyski Elissa25
|
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 20:27
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | Przyda Ci się to też do odpowiedniej prezencji w poszukiwaniach pracy.Przecież ważne jest nie tylko co potrafisz ale też jak wyglądasz."Jak Cię widzą tak Cię piszą" zawsze jest aktualne,czasem pierwszy rzut oka pracodawcy decyduje czy masz pracę,czy nie. |
Masz rację.
Mówiła też bym poprosiła Basię (jest po szkole wizażu) by ze mną pochodziła po sklepach i pokazała jak mam się ubierać. Rany, ja chętnie ubiorę się w kolekcję jakiegoś projektanta, ale ona też powinna pomyśleć, że skoro to kurs z osobami bezrobotnymi to raczej "funduszami reprezentacyjnymi" nie dysponujemy
Ależ się ze mnie maruda zrobiła |
_________________ Jeśli potrafisz iść przez życie bez zaznawania bólu, to prawdopodobnie jeszcze się nie urodziłeś. (Neil Simon) |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 20:37
|
|
|
Elissa25 napisał/a: | ona też powinna pomyśleć, że skoro to kurs z osobami bezrobotnymi to raczej "funduszami reprezentacyjnymi" nie dysponujemy |
z tego co mi wiadomo to przymierzanie jest za darmo
a dzięki takiej wycieczce po prostu czegoś się nauczysz - to zaprocentuje na przyszłość, jak już bedziesz miała te "fundusze reprezentacyjne" |
|
|
|
|
Elissa25
Towarzyski Elissa25
|
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 21:17
|
|
|
Flandra napisał/a: | z tego co mi wiadomo to przymierzanie jest za darmo |
No jest, jest |
|
|
|
|
|