Jak to jest? |
Autor |
Wiadomość |
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 20:20
|
|
|
Aula20 napisał/a: | Po prostu tak się gubię, aż głowa pęka i naprawdę sama nie wiem co robić. |
Erotomanka zostaniesz... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 20:20
|
|
|
stiff napisał/a: | Sadze, ze nie w tym problem...
Na początku drogi mamy rozchwiane emocje, |
Wlasnie. Ja uwazam, ze najpierw trzeba zrobic porzadek ze soba. Pozniej mozna myslec o czyms dalej |
_________________ Jest tam napisane gdzies, posrod gwiazd na niebie, jak pokore w sobie miec...
W I O S N A
Dulcius Ex Asperis |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 20:22
|
|
|
Masakra napisał/a: | najpierw trzeba zrobic porzadek ze soba. |
Dokładnie tak...
U mnie to zadziałało i jakiś czas nie pije... |
|
|
|
|
Wonder
Małomówny Uzależniona
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 20:30
|
|
|
Masakra napisał/a: | Nie toleruje sk***ysynow, ktorzy pod plaszczykiem pomocy wykorzystuja zagubione kobiety w ramach kroku 13. | Problem w tym, że w żaden sposób ten facet się nie narzuca, nie napiera ani nie podrywa w wyraźny sposób. Ale czuję się to w spojrzeniu i rozmowie. Ja widzę wiele bezpośrednich "podrywów" od innych starszych ode mnie z ponad dekadę panów ale rozum mam, jest to dla mnie jedynie trochę żenujące. "On" taki nie jest... bardzo subtelny i przyciągający. Dziwne bo zazwyczaj zawstydzałam facetów, mam bardzo słowiańską urodę nie wyglądam na osobę która nadużywała i jest alkoholiczką ale fakt odkąd poszłam do aa to alkoholicy kleją się do mnie jak muchy do lepu. Odprowadzając i zapraszając na kawę opowiadając jak to w aa jest. Sprowadzając się do jednego pytania - czy z kimś jestem. |
|
|
|
|
Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 20:32
|
|
|
ja nie mowilem konkretnie o tym czlowieku bo go nie znam. Druga czescia swojej wypowiedzi odpowiedzialas sobie jakich ludzi mam na mysli... i to niekoniecznie musza oni byc przedstawicielami archaicznego pokolenia Stiffa , mlodzi tez tacy bywaja. Z reszta wiek ma tutaj niewiele do rzeczy mysle
To tyle mojego subiektywnego zdania w tym temacie. Wszystko jest tak naprawde sztuka podejmowania odpowiednich decyzji
Powodzenia |
_________________ Jest tam napisane gdzies, posrod gwiazd na niebie, jak pokore w sobie miec...
W I O S N A
Dulcius Ex Asperis |
Ostatnio zmieniony przez Masakra Nie 06 Lut, 2011 20:38, w całości zmieniany 9 razy |
|
|
|
|
Wonder
Małomówny Uzależniona
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 20:47
|
|
|
Jutro może mi przejdzie. Wpadnę w wir codzienności może uleci:) Ja w innych postach tez pisałam, że chcę najpierw ułożyć siebie ale jak widać miotam się... |
|
|
|
|
jolkajolka
Trajkotka
Pomogła: 8 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Sie 2009 Posty: 1388 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 21:04
|
|
|
Aula20 napisał/a: | Jutro może mi przejdzie. Wpadnę w wir codzienności może uleci:) Ja w innych postach tez pisałam, że chcę najpierw ułożyć siebie ale jak widać miotam się... |
Nie zawsze wychodzi tak, jak chcemy. Fakt,takie związki na początku trzeźwej drogi nie są wskazane. Ale "przepisy" sobie, a emocje sobie. Mam wrażenie, że zaryzykujesz i zwiążesz się (przynajmniej na jakiś czas ) z tym człowiekiem. I absolutnie tego nie potępiam. Młoda jesteś i jest to naturalna potrzeba bliskości. Musisz tylko być bardziej uważna,bo to jak ślizganie się na brzytwie. Każde wahnięcie emocji grozi upadkiem. Trzymaj się |
_________________ "Potykając się można zajść daleko;nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." Goethe |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 21:16
|
|
|
Masakra napisał/a: | oni byc przedstawicielami archaicznego pokolenia Stiffa |
Nowocześnie nakopie Ci do du**, jak się spotkamy... |
|
|
|
|
czarna róża
Towarzyski
Pomogła: 14 razy Wiek: 50 Dołączyła: 14 Lis 2009 Posty: 406 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 23:05
|
|
|
Piszesz że jesteś samotna i brakuje ci bliskości i że to bardziej ci daje w kośc niz alkohol..no po prostu...szacun..ale ja tu widzę inne niebezpieczeństwo..ze jesteś podatna na kogoś..wypadło na niego..bo elokwentny..bo robi wrażenie....juz ci imponuje...ja juz widzę niebezpieczeństwo,bo potrzebujesz kopa emocji...i możesz sie od faceta uzależnic,skoro nie potrafisz byc sama..za chwilę możesz życ życiem innego alkoholika..jak powiedział Masakra,najpierw uporządkuj swoje sprawy i dowiedz się czego tak naprawdę TY chcesz..a jeśli przeszkadzają ci adoracje tych wszystkich facetów na mitingach to moze spróbujesz chodzic gdzieś na kobiecą grupe.
..a uciekanie w miłośc..pocieszanie się facetem..sorki,ale to nie załatwi żadnych twoich problemów..ale to moje zdanie,jeśli czujesz się na tyle silna by ryzykowac swoją trzeżwośc,to ryzykuj. |
_________________ Boże..jeśli przestane w Ciebie wierzyc ,to zacznę robic złe rzeczy.. |
|
|
|
|
|