Błagam pomórzcie mi... |
Autor |
Wiadomość |
JaKaJA
Trajkotka Niespodzianka!-ja czuję!! ;)
Pomogła: 53 razy Wiek: 46 Dołączyła: 18 Wrz 2010 Posty: 1650 Skąd: Moje miasto
|
Wysłany: Pią 18 Lut, 2011 17:12
|
|
|
Ja już się nie odzywam,bo mnie paluchy swędzieć zaczynają |
_________________ Cała jestem z miłości |
|
|
|
|
Asii
Towarzyski
Pomogła: 3 razy Wiek: 43 Dołączyła: 28 Gru 2010 Posty: 130 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pią 18 Lut, 2011 17:20
|
|
|
To ja już też, żeby nie wzbudzać niepotrzebnych nerwów tym co piszę. |
_________________ "Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę."
- Kurt Cobain |
|
|
|
|
staaw
Uzależniony od Dekadencji
Pomógł: 125 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 9025
|
Wysłany: Pią 18 Lut, 2011 17:23
|
|
|
Asii napisał/a: | Właśnie poinformowałam mamę, że umówiłam się na spotkanie z terapeutą.
Mama stwierdziła:
-Chyba żartujesz??
Ręce mi opadły... |
A pomyślałaś że im wszystkim dobrze z garnkotłukiem w domu? Uniwersalną maszyną sprzątająco-piorącą. Twoje uczucia się nie liczą.
Gratuluję umówienia się na spotkanie z terapeutą.
Nareszcie jakaś męska decyzja |
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
|
|
|
|
Asii
Towarzyski
|
Wysłany: Pią 18 Lut, 2011 17:33
|
|
|
Ja nie mieszkam z rodzicami, ale mojej mamie jest wstyd, że jestem chora. I nie chce ze mną nawet porozmawiać na ten temat. W mojej rodzinie mój alkoholizm jest tematem tabu. A przecież dobrze wie co kiedyś było, jak mnie odbierała z odtrucia. Chyba jako matka powinna się cieszyć, że chcę dalej być trzeźwa i, że chcę być dalej trzeźwą żoną i matką. Ostatnio mi powiedziała, że ja nie mogę pić bo mam dziecko. Tylko w rozumieniu mojej mamy powinnam sama dawać sobie z tym radę. |
_________________ "Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę."
- Kurt Cobain |
|
|
|
|
staaw
Uzależniony od Dekadencji
Pomógł: 125 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 9025
|
Wysłany: Pią 18 Lut, 2011 17:39
|
|
|
Asii napisał/a: | Ostatnio mi powiedziała, że ja nie mogę pić bo mam dziecko. Tylko w rozumieniu mojej mamy powinnam sama dawać sobie z tym radę. |
Czyli siedzieć w domu z zasłoniętymi kotarami... Ja przestałem wstydzić się mówić że jestem alkoholikiem, jeszcze Ty coś takiego chlapniesz sąsiadce i będzie wstyd...
Ktoś Ciebie zobaczy koło przychodni...
Najlepiej jeżeli będziesz siedzieć w domu, tylko nikt nie pomyśli że możesz odkręcić gaz... |
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Pią 18 Lut, 2011 17:52
|
|
|
No to do przodu dziewczyno, ufff.... |
|
|
|
|
Asii
Towarzyski
|
Wysłany: Pią 18 Lut, 2011 17:56
|
|
|
Teraz to już nic nie będę tłumaczyła, tylko po prostu pójdę na spotkanie i będę robiła więcej dla mojej trzeźwości albo poprzez terapię, albo spotkania z terapeutą. I robię to przede wszystkim dla siebie a przy okazji dla innych.
Dziękuje wam, bo gdyby nie wy to pewnie jeszcze bym z tym zwlekała. |
- Kurt Cobain |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
Pomógł: 35 razy Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 2713 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pią 18 Lut, 2011 21:57
|
|
|
Asii napisał/a: | Dziękuje wam, bo gdyby nie wy to pewnie jeszcze bym z tym zwlekała. |
....i oto chodziło... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
Asii
Towarzyski
|
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 00:28
|
|
|
Jutro na 15 wizyta u terapeuty, a raczej terapeutki Cieszę się |
- Kurt Cobain |
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Pomogła: 83 razy Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 00:36
|
|
|
Asii napisał/a: | Jutro na 15 wizyta u terapeuty, a raczej terapeutki Cieszę się | Cieszę się z Tobą słoneczko. |
|
|
|
|
Asii
Towarzyski
|
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 00:41
|
|
|
beata napisał/a: | Cieszę się z Tobą słoneczko. |
Kochana |
- Kurt Cobain |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
Pomógł: 35 razy Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 2713 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 08:01
|
|
|
Asii napisał/a: | Jutro na 15 wizyta u terapeuty, a raczej terapeutki Cieszę się |
...to bardzo dobra wiadomość... napisz jak było...! |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
Asii
Towarzyski
|
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 23:37
|
|
|
Byłam. Szkoda, że czas tak szybko zleciał. Tam było mi dobrze... Od przyszłego wtorku zaczynam chodzić na grupę wsparcia. Co wtorek od 17:00 do 19:00. Stanę na głowie, żeby zawsze we wtorek tam być. 4 kwietnia mam spotkanie z psychiatrą w ośrodku. Terapeutka powiedziała, że mam sporo zaburzeń które na siebie nachodzą i niezbędny jest psychiatra, bo sama grupa wsparcia nie wystarczy. Mąż niezbyt zadowolony z tego faktu. Jak wróciłam do domu to nawet nie zapytał jak było tylko gapił się w ekran komputera. Stwierdził dzisiaj, że on na żadną wizytę ze mną nie pójdzie, bo nikt nie będzie z niego debila robił. |
- Kurt Cobain |
|
|
|
|
rybenka1
Uzależniony od netu
Pomogła: 92 razy Dołączyła: 19 Wrz 2010 Posty: 3751
|
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 23:42
|
|
|
Super ruszyłas do przodu .Powodzenia w dazeniu do celów. |
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Pomogła: 83 razy Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Śro 02 Mar, 2011 00:06
|
|
|
Asii napisał/a: | Byłam. Szkoda, że czas tak szybko zleciał. Tam było mi dobrze... Od przyszłego wtorku zaczynam chodzić na grupę wsparcia. | Cieszę się,że poszłaś.Powodzenia Asii Asii napisał/a: | Mąż niezbyt zadowolony z tego faktu. Jak wróciłam do domu to nawet nie zapytał jak było tylko gapił się w ekran komputera. | Męzem się nie przejmuj,tylko rób swoje. |
|
|
|
|
|