Zamknięty przez: yuraa Pon 18 Lip, 2011 17:33 |
Dziwne... |
Autor |
Wiadomość |
confused
Małomówny
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 10:54
|
|
|
Halibut napisał/a: | Jeżeli na tej podstawie chcesz sobie udowodnić, że nie jesteś uzależniona, to przyjęłaś błędną drogę. |
W sumie to okolicznosci zmuszają mnie do tego, ale przy okazji zobaczę czy sprawia mi to jakis problem. |
|
|
|
|
Halibut
Gaduła
Pomógł: 10 razy Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 982 Skąd: Ocean Spokojny
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:01
|
|
|
confused napisał/a: | W sumie to okolicznosci zmuszają mnie do tego, ale przy okazji zobaczę czy sprawia mi to jakis problem. |
Zawsze to jakaś informacja. |
|
|
|
|
Halibut
Gaduła
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:03
|
|
|
confused napisał/a: | Ja do żadnych lekarzy się nie zbliżam jak nie muszę. |
Dlaczego. Jakieś złe doświadczenia? Ja jak zepsuje mi się samochód idę do mechanika, jak serce nawala do kardiologa itd. Chcesz się sama leczyć? |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:07
|
|
|
confused napisał/a: | Marc-elus napisał/a: | Te 7-8mieś nic nie znaczyło.,,, |
Jak to? Ja bym nie wytrzymala tyle |
niby czemu?
Szczerze mówiąc to zastanawia mnie coś ...
Wydajesz się być bystra
z jednej strony piszesz, że nie lubisz gadać o bzdurach typu nowe buty, tipsy itp i ja to rozumiem
a z drugiej non stop pijesz. Alkohol raczej zamula. To o czym wtedy gadacie? O literaturze angielskiej? |
|
|
|
|
confused
Małomówny
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:07
|
|
|
Halibut napisał/a: | Dlaczego |
Nie lubię. |
|
|
|
|
confused
Małomówny
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:11
|
|
|
Flandra napisał/a: | Alkohol raczej zamula. To o czym wtedy gadacie? O literaturze angielskiej? |
No co Ty Wlasnie najlepsze rozmowy są po alkoholu Filozoficzne rozkminy na temat życia, smierci, religii, historii. Nie zamula tylko racze poszerza horyzonty myslowe. |
|
|
|
|
anakonda
(banita)
Pomógł: 8 razy Wiek: 113 Dołączył: 04 Lip 2010 Posty: 379 Skąd: lubuskie
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:12
|
|
|
Whiplash napisał/a: | To uważasz, że lepiej, żeby jej nikt nie powiedział |
Ja uwazam ze te forum nie jest od diagnozowania od tego sa odp ludzie instytucje etc. Nie wiem czy juz wielcy AA zapomnieli ze chec zerwania z nalogiem osoby uzaleznionej tylko sie liczy a nie wieczne pseudo praktyki czy tez wmawianie namawianie itp a tu co niektorzy jak zacieta plyta ... to jest chore .... i niebezpieczne ...
Albo rady ... dobra nie bede sie rozpisywac |
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:13
|
|
|
anakonda napisał/a: | Te forum schodzi na dziwne praktyki a ze nawet wieliki mistrz moda nie reaguje na takie zachowania to dopiero dziwne. |
wszyscy sie przykładaja do takiegoo kształtu forum, jesli sformułowanie
wieliki mistrz moda
było do mnie to niestety , miałem awarie neta, tylko w pracy podglądalem a mozliwosci modowania tam ograniczone mam |
|
|
|
confused
Małomówny
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:16
|
|
|
anakonda napisał/a: | Ja uwazam ze te forum nie jest od diagnozowania od tego sa odp ludzie instytucje etc |
Ktos tu jednak mysli logicznie. |
|
|
|
|
Flandria
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:16
|
|
|
confused napisał/a: | Nie zamula tylko racze poszerza horyzonty myslowe. |
a próbowałaś kiedyś na trzeźwo o tych kwestiach porozmawiać ? |
|
|
|
|
confused
Małomówny
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:20
|
|
|
Flandra napisał/a: | a próbowałaś kiedyś na trzeźwo o tych kwestiach porozmawiać ? |
Zdarza się, chociaż wydaje mi się, że dochodzę wtedy do oczywistych wniosków, zamiast wymyslic cos innowacyjnego |
|
|
|
|
Whiplash
Admin Techniczny
Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 01 Lip 2011 Posty: 1340 Skąd: White Undercane
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:23
|
|
|
confused napisał/a: | anakonda napisał/a:
Ja uwazam ze te forum nie jest od diagnozowania od tego sa odp ludzie instytucje etc
Ktos tu jednak mysli logicznie. |
Jak rozumiem, Tomoe jest odp ludziem . A poza tym widząc że ktoś kicha wiadomo, że ma katar... z tą różnicą, że kichający nie zaprzeczy, że kichnął |
_________________ Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia.
Szczęście nie jest celem... Jest środkiem transportu. |
|
|
|
|
anakonda
(banita)
Pomógł: 8 razy Wiek: 113 Dołączył: 04 Lip 2010 Posty: 379 Skąd: lubuskie
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:27
|
|
|
Whiplash napisał/a: | Tomoe jest odp ludziem |
po czym to wnosisz? zenada moze co niektorzy niech sie zastanowia czy maja moralne prawo pouczac kogos jak zyc i inne tam ....
Whiplash napisał/a: | A poza tym widząc że ktoś kicha wiadomo, że ma katar... z tą różnicą, że kichający nie zaprzeczy, że kichnął |
za***iscie trafny argument ....nie ma to jak dopasowac sobie racje do wszystkiego
a tak dla ciebie poczytaj moze sobie literatura AA to bedziesz wiedzial o czym pisze |
|
|
Flandria
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:31
|
|
|
confused napisał/a: | Zdarza się, chociaż wydaje mi się, że dochodzę wtedy do oczywistych wniosków, zamiast wymyslic cos innowacyjnego |
a czytałaś coś interesującego ostatnio?
Też uwielbiam pogadać o czymś ciekawym i dojść do innowacyjnych wniosków Tyle, że najpierw sporo czytam - książka z mojego punktu widzenia jest jak spotkanie z autorytetem, który naprawdę ma coś ciekawego do powiedzenia ...
"Mondrości" życiowe podchmielonym znajomych jakoś nie są dla mnie inspirujące |
|
|
|
|
Halibut
Gaduła
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 11:37
|
|
|
anakonda napisał/a: | Whiplash napisał/a:
A poza tym widząc że ktoś kicha wiadomo, że ma katar... z tą różnicą, że kichający nie zaprzeczy, że kichnął
za***iscie trafny argument ....nie ma to jak dopasowac sobie racje do wszystkiego |
To dobry argument - rozszerzając go, możemy przyjąć, że jeżeli usłyszymy w głośnikach komputera głośne przełykanie, to znaczy, że mamy do czynienia z ukrytym czynnym alkoholikiem. Bo to na pewno jakiś skur wiel żłopie wódę na Dekadencji. No chyba, że zprzeczy. |
Ostatnio zmieniony przez Halibut Pon 18 Lip, 2011 11:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|