Przesunięty przez: yuraa Wto 06 Wrz, 2011 17:02 |
Psychoza alkoholowa?? |
Autor |
Wiadomość |
siostra
Milczek
|
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2011 14:01
|
|
|
Chciałabym zaznaczyć, że na niego wszywki bardzo dobrze działały. Gdy już się zaszył to był zupełnie inny człowiek...pracował, gotował sobie, zajmował się moim dzieckiem gdy z mężem byliśmy w pracy. Widział, że nie może pić i nawet nie próbował tego zapijać nawet kolegów zmienił na tych normalnych...niepijących. po ostatniej wszywce obiecywał, że już nie bedzie pił bo wiedział jakie to było złe i jaki był głupi - i co - rok minął wszywka przestała działać zaczęło się od małych piwek bezalkoholowych a potem już zwykłe i ciąg. |
_________________ siostra |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2011 14:04
|
|
|
siostra napisał/a: | Chciałabym zaznaczyć, że na niego wszywki bardzo dobrze działały. Gdy już się zaszył to był zupełnie inny człowiek...pracował, gotował sobie, zajmował się moim dzieckiem gdy z mężem byliśmy w pracy. |
To nie wszywka na niego dobrze działała, ale abstynencja.
Wszywka go tylko do niej zmuszała... |
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
Pomógł: 37 razy Wiek: 63 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 3629 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2011 14:05
|
|
|
tak samo działa zamknięcie w komórce.
A tańsze...
I tu i tu jak się wyrwie to zmierza ku śmierci |
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2011 14:10
|
|
|
siostra napisał/a: | Chciałabym zaznaczyć, że na niego wszywki bardzo dobrze działały. |
Gdybym ileś tam razy się sam nie zaszywał, to pewnie bym Ci uwierzył. Czy zdajesz sobie sprawę z tego, że alkoholizm to choroba umysłu a zaszywka powoduje, że człowiek nie myśli głowa tylko zaszytą du** i ani an krok nie posuwa się do przodu w leczeniu uzależnienia a wręcz przeciwnie, zwolniony z odpowiedzialności niejako przyśpiesza proces swojej degrengolady..... |
_________________ |
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
Pomógł: 37 razy Wiek: 63 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 3629 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2011 14:14
|
|
|
Cytat: | zwolniony z odpowiedzialności niejako przyśpiesza proces swojej degrengolady..... |
Zgadzam sie w całości z Toba.
wszywki są zaliczane do środków zmieniających świadomośc, tak jak alkohol i narkotyki. Chociaż chemicznie tego nie robia. |
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
|
Pati
Gaduła Inna od innych.DDA.
Pomogła: 13 razy Wiek: 46 Dołączyła: 11 Gru 2010 Posty: 927
|
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2011 19:24
|
|
|
Witam Cię Siostro |
_________________ Najlepszym miejscem pod słońcem jest dom,w którym żyją ludzie ofiarujący sobie w najtrudniejszych chwilach tak rzadki dar,jak wybaczenie. (G.McDonald) |
|
|
|
|
Bebetka
Główna księgowa
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 05 Paź 2008 Posty: 1560
|
Wysłany: Śro 07 Wrz, 2011 08:37
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | zaszywka powoduje, że człowiek nie myśli głowa tylko zaszytą du** i ani an krok nie posuwa się do przodu w leczeniu uzależnienia a wręcz przeciwnie, zwolniony z odpowiedzialności niejako przyśpiesza proces swojej degrengolady..... |
No proszę. Ja nie tak dawno też o tym pisałam i zostałam posądzona o złośliwość
ps sorry Marcelli ale nie mogłam się powstrzymać |
_________________ Imperare sibi maximum est imperium - Seneka
Mój magiczny Świat
Thelema |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 07 Wrz, 2011 08:45
|
|
|
Bebetka napisał/a: | sorry Marcelli ale nie mogłam się powstrzymać |
Babetko, spoko, ja sądzę inaczej, jeżeli chodzi akurat o mnie, nie mówię tu o "reszcie świata", tym bardziej o przypadku z tego tematu..
Zrobiłem postępy, mimo "witaminek".
No, tylko u mnie trzeźwienie opiera się na czymś innym niż "działanie" wszywki, czyli strach. |
|
|
|
|
|