Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
potrzebna pomoc
Autor Wiadomość
EwelaK 
Małomówny

Wysłany: Nie 18 Gru, 2011 17:15   

przechodzę normalnie to co jakis dobry tydzien temu.....!! beznadziejnie pozowlilam swojej osobie sie przelamac i byc dobroduszna dawajac szanse +1.... na ktora nie zasluzyl...... ;/ teraz mam znow swoj dol psychiczny........!!

EwelaK 
Małomówny

Wysłany: Nie 18 Gru, 2011 17:19   

ale jescze gorzej bo wiem ze jest trzezwy na imprezie rodzinnej z corkami, a po piatku olewa i ma gdzies co sie ze mna dzieje, podowjny cios.... dlatego moze bedzie trudno przez pierwsze kilka dni ale nigdy wiecej nie zaufam....

Jonesy 
Upierdliwiec

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 09:30   

EwelaK chciałem ci napisac ze jak bedziesz pisac tak jak piszesz to masakra jakas normalnie nikt nie bedzie chcial ci pomoc i nikt nie bedzie chcial czytac, bo jak mozna czytac cos od czego leb boli po przeczytaniu paru slow? Nawet dziecko z gimnazjum zna podstawy ortografii oraz interpunkcji oraz umie korzystac z klawiatury polskiej. Szanuj czytelnika okazujac mu szacunek przez to w jaki sposob piszesz chcesz byc zrozumiana to pisz tak abys byla zrozumiana. bo to co piszesz do tej pory to belkot. i sproboj moze tak pyskowac swojemu facetowi jak pyskujesz ludziom ktorzy prubuja i prubuja ci pomoc. masakra.

PS, I jak Ci się to droga Ewelo czyta? Przebrnęłaś przez to? A zauważ że używałem mimo wszystko kropek oraz nie robiłem byków ortograficznych. To jak piszesz, wyraża Twoją kulturę i Twój szacunek do drugiego człowieka. Tymczasem w Twoich postach wygląda to tak, że pijesz dzbanek mocnej kawy, albo bierzesz jakąś fetaminę i zaczynasz drukować - bez ładu i składu, za to niezwykle ostro i emocjonalnie. Jak ktoś Cię klepnie po pleckach to od razu uśmieszki wstawiasz i dziękujesz, a jak ktoś Ci powie prawdę w twarz, to momentalnie masz focha. Ja rozumiem, jesteś młoda jeszcze, ale na Boga dziewczyno - jak studiujesz to czy uczysz się, to chyba w tej szkole też zwracają uwagę na to jak piszesz. I nie pisz proszę, że tam to co innego, że tam piszesz ładnie - bo to już będzie w ogóle przejaw braku jakiegokolwiek szacunku do nas.

Aha, co do tego Twojego Mena. Lepiej dla Ciebie, żeby on już nie był Twój Men - im szybciej tym lepiej.

Jonesy 
Upierdliwiec

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 09:44   

Klara napisał/a:
Jonesy napisał/a:
nie robiłem byków ortograficznych

Jonesy napisał/a:
próbują i próbują ci pomoc

najdroższa moja Klaro, zechciej proszę zwrócić swój niezwykle czujny organ wzroku i spojrzeć iż celowo opuszczałem polskie znaki w pierwszej części mojego psota, a więc zamiast ł pisałem l, zamiast ą a, ę e i tak dalej. NAtomiast tam gdzie powinno być rz było rz, a gdzie u było u. O było tylko tam gdzie powinno być ó. To nie były błędy ortograficzne, a celowa prowokacja, aby pokazać autorce postu, jak krew może zalać kogoś, kto czyta taką grafomanię.
Pozdrawiam niezwykle słodko i przedświątecznie szefową działu "Współuzależnienie".

Klara 
Uzależniony od Dekadencji

Pomogła: 264 razy
Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 09:49   

Jonesy napisał/a:
Pozdrawiam niezwykle słodko i przedświątecznie szefową działu "Współuzależnienie".

Wzajemnie..... ergr

P.S.
Nie uważasz, że lepiej się przyznać do błędu niż brnąć w kłamstwo? :D

pterodaktyll 
Moderator
.....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 09:52   

Klara napisał/a:
Nie uważasz, że lepiej się przyznać do błędu niż brnąć w kłamstwo?

Obawiam się Klaro, że Jonesy napisał prawdę. Sprawdź sama, rzeczywiście jest tak jak pisze. :mgreen:

Jonesy 
Upierdliwiec

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 09:53   

Klara napisał/a:
Jonesy napisał/a:

Wzajemnie..... ergr

P.S.
Nie uważasz, że lepiej się przyznać do błędu niż brnąć w kłamstwo? :D

Oczywiście, jestem w niemałym szoku, że przyznałaś się do błędu, ale zobacz, ile nerwów nam to zaoszczędziło.

Ah, ten przedświąteczny czas.
Dorzuciłbym jeszcze "hihihihihihi" ale to już mogłaby być przesada.

esaneta 
Moderator

Pomogła: 94 razy
Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 12:05   

Jonesy napisał/a:
nie robiłem byków ortograficznych

Jonesy napisał/a:
sproboj

czyżby? fsdf43t

:esa:

Jacek 
Uzależniony od Dekadencji
...jestem alkoholikiem...

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 12:13   

jak dobrze że ten goglo bot - poprawiacz pisowni mej (czy jak jemu tam)
to pewnie sam swego pisma bym siem nie doczytał :mgreen:

Jonesy 
Upierdliwiec

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 13:06   

o, kurde, uje się nie kreskuje :oops: :oops: :oops: :oops: :mgreen:

Jonesy 
Upierdliwiec

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 16:15   

No to ja Ci odpiszę tutaj, bo widzisz Ewelo, ja się nie wstydzę ani swoich emocji, ani tego co piszę. Bo odkąd pić przestałem - piszę i mówię co myślę.
I stać mnie na to, aby z szacunku do innych baczyć na interpunkcję i ortografię. Nie pieprz mi tu za przeproszeniem głupot o tym że w emocjach nie patrzysz co piszesz. W takim razie odetchnij, policz do 10 i zacznij pisać jeszcze raz.
Na tym forum moderacja i tak na wiele pozwala. A niejeden z Twoich postów to gwałt na oczach oraz na umyśle zdrowego psychicznie człowieka - odszyfrowanie go to droga przez mękę. Taki horror własnie gotujesz ludziom, którzy chcieliby Ci pomóc, ludziom, którzy gotowi są poświęcić kilka chwil swojego życia aby się nad Twoim problemem pochylić. Ale niestety, jak już jakimś cudem, jakiemuś desperatowi uda się rozszyfrować co piszesz, a wież mi, że będąc nachlanym pisałem składniej, i ktoś Ci coś napisze, to zamiast okazać wdzięczność zaczynasz pyskować na prawo i lewo.
Rozumiem że masz ciężką sytuację, ale na Boga Miłego, masz ją z Twojej własnej winy - Ty wpuściłaś pijaka pod swój dach po paru dniach znajomości i to Ty go tam trzymasz, bo najwyraźniej on nawet tam nie chce siedzieć.
Mimo to nadal kąsasz na forum na prawo i lewo, a do niego się łasisz.
Ogarnij się młoda kobieto, bo póki co, nie rozpoznajesz nawet kto przyjaciel a kto wróg.

I nie wyjeżdżaj mi proszę z pyskówkami na pw. Na pw to możemy o przepisach kulinarnych sobie popisać albo innych *p****.

EwelaK 
Małomówny

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 18:07   

daruj sobie swoje głupie tesktu nie zamierzam czytąc rzeczy które piszesz, bo tak samo jak on ty też jesteś ,,pijakiem" i co z tego . Może nikt dla Ciebie wystarczająco żebyś wiedział że jesteś kochany.......!!! nie zamierzam czytac że ja trzymam kogoś a ten ktoś tego nie chce, a rozmawiałeś z nim że masz takie zdanie..... zresztą napisałam Ci na prv jeżeli Ci nie pasuje w jaki sposób pisze to nie czytaj tego. nie chcę mi się marnować czasu na ł ż ź ć ą ę czy tym podobne..........!!!!!!! w takim razie więcej nie odpisuj a nie mówisz w imeiniu wszytskich na tym forum bo jest kilka osób które całkowicie i po całości rozumieją mnie co pisze, więc daruj sobie głupie pisanie.............

EwelaK 
Małomówny

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 18:09   

zresztą zbyt dużo rzeczy robie w jednej chwili by siadać i totalnie skupiać się i milion razy pisać coś żeby cię coś nie raziło daruj sobie........!!!!!!!!!! nie zamierzam tego robić bo ty tak sobie uważasz , jak masz zbyt dużo czasu na analizę tego co piszesz i milion razy to poprawiać to pozazdrościć czasu.........!!!!!!!!

pietruszka 
Moderator

Pomogła: 232 razy
Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 18:13   

Mimo wszystko Jonesy ma rację...
nie czytam Ciebie Ewelak... bo wymaga to ode mnei zbytniego skupienia...

A ja za stara jestem i mam kłopoty z koncentracją... afc4fvca

Proszę ... Pisz staranniej Ewelak. :prosi:

EwelaK 
Małomówny

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 18:15   

tu najlepiej pisać widzę na prv....!!!

Odpowiedz do tematu