Boje sie isc na terapie |
Autor |
Wiadomość |
zielona
Małomówny
Pomogła: 1 raz Wiek: 48 Dołączyła: 05 Paź 2008 Posty: 49 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2012 07:50
|
|
|
W takim razie biore sie za robote . Wieczorkiem zamelduje czy sie udalo |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2012 07:57
|
|
|
zielona napisał/a: | biore sie za robote |
Idziesz biegać?
Nie tak dosłownie to bierz, miałaś sen, ok, ale to nie powód żeby od razu się męczyć.
Zmęczenie jest dobre jak już Cię przyciśnie naprawdę.... |
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
Pomógł: 37 razy Wiek: 63 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 3629 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2012 08:26
|
|
|
Przeanalizuj, co jest przyczyną głodu i snu alkoholowego.
Może kontakt z alkoholem, z pijącymi (najczęściej). Może nie stosowanie się do HALT.
Może nakręcanie się jakimiś sprawami.
Najlepiej wyeliminować przyczynę.
Pozdrawiam. |
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
|
Aniołkowa
Towarzyski DDA, uzależniona od alkoholu
|
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2012 13:18
|
|
|
zielona, ja na terapii dostalam dzienniczek glodu alkoholowego, mozna tam zaznaczac swoje niepokojace nas zachowania i analizowac i nauczyc sie kiedy to glod a kiedy zwykle zdenerwowanie, zapytaj o taki dziennieczk u siebie na terapii powodzenia |
_________________ Cel osiągany jest lotem, w wyniku rejsu lub marszem. Miarowym następstwem kroków, w dowolnie wybranym czasie. |
|
|
|
|
zielona
Małomówny
|
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2012 14:18
|
|
|
Z biegania to najlepiej lubie czytanie książki pod kocykiem . Stres u mnie wywołuje jakikolwiek kontakt z byłym. Nietsety facet nie daje za wygraną dostaje dziennie 50 sms o telefonach których nie odbieram nie wspomne . Ale dałam rade mieszkanko wysprzątane obiadek zrobiony syn uśmiechnięty. W sklepie też byłam i nawet flaszki nie mam . Teraz tylko troszke popracuje jutro grupa i miting. Oby tak dalej dzięki za dobre rady |
|
|
|
|
zielona
Małomówny
|
Wysłany: Czw 19 Kwi, 2012 20:03
|
|
|
Bylam dzis na kolejnym mitingu. W trakcie dzisiejszego spotkania wszyscy duza wage przykladali do wiary tzn. ze tylko dzieki Bogu mozna zyc w trzezwosci. Moj stosunek do Boga wyglada tak ze wierze iz jest tylko niekoniecznie utozsamiam Go z kosciolem katolickim. Czy w zwiazku z powyzszym nie mam szans na trzezwosc? Moze komus sie to wydac glupie ale wlasnie takie dzis odnioslam wrazenie |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Czw 19 Kwi, 2012 20:04
|
|
|
Cytat: | Moj stosunek do Boga wyglada tak ze wierze iz jest tylko niekoniecznie utozsamiam Go z kosciolem katolickim. Czy w zwiazku z powyzszym nie mam szans na trzezwosc? |
Ty widzisz co piszesz??? |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Czw 19 Kwi, 2012 20:14
|
|
|
zielona napisał/a: | tylko dzieki Bogu mozna zyc w trzezwosci. |
dzieki Bogu, że to tylko teoria niektórych........
Cytat: | Moj stosunek do Boga wyglada tak ze wierze iz jest tylko niekoniecznie utozsamiam Go z kosciolem katolickim. Czy w zwiazku z powyzszym nie mam szans na trzezwosc? |
Ależ nic podobnego nasza wierna Czytelniczko. możesz sobie wyobrazić jakąś Najwyższą Istotę i tam zanosić swoje modły.
zielona napisał/a: | Moze komus sie to wydac glupie ale wlasnie takie dzis odnioslam wrazenie |
Ach ci starzy aowcy. Wszystko na tego Pana Boga by zwalili żeby tylko pozostać trzeźwym a samemu to już sie za bardzo nie chce.................. |
_________________ |
|
|
|
|
zielona
Małomówny
|
Wysłany: Czw 19 Kwi, 2012 20:19
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Ależ nic podobnego nasza wierna Czytelniczko. możesz sobie wyobrazić jakąś Najwyższą Istotę i tam zanosić swoje modły. | Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz |
|
|
|
|
cool
Gaduła
Pomógł: 16 razy Wiek: 47 Dołączył: 06 Sty 2012 Posty: 920 Skąd: warm.-mazu.
|
Wysłany: Czw 19 Kwi, 2012 20:19
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | samemu to już sie za bardzo nie chce.................. |
ale to tak fajnie potem winę jest na kogo zrzucić |
_________________ I jest szóstka ;-) |
|
|
|
|
Pastel
Gaduła
|
Wysłany: Czw 19 Kwi, 2012 21:21
|
|
|
zielona napisał/a: | tylko dzieki Bogu mozna zyc w trzezwosci. |
Pomyśl - przecież są i całkowici ateiści i żyją w trzeźwości.
zielona napisał/a: | nie mam szans na trzezwosc? |
Jeżeli Ty chcesz tej trzeźwości to oczywiście, że masz szanse. To Ty musisz wytrzeźwieć, AA może Ci w tym jedynie pomóc. Koledzy i koleżanki z AA nie wytrzeźwieją za Ciebie.
Powodzenia życzę! |
_________________ Adhibe rationem difficultatibus.
Seneka |
|
|
|
|
|