Depresja |
Autor |
Wiadomość |
lotus
Małomówny z mętnych wód...
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 11:15
|
|
|
Cześć … witaj
Ja też mieszkam na wyspie. |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 11:17
|
|
|
lotus napisał/a: | Ja też mieszkam na wyspie. | Wolin ? |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
lotus
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 11:25
|
|
|
Janioł napisał/a: | Wolin ? |
troche bardziej na południe...
Mówią o niej Wielka Brytania. |
Ostatnio zmieniony przez lotus Pon 26 Lis, 2012 11:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Janioł
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 12:28
|
|
|
lotus napisał/a: | Mówią o niej Wielka Brytania. | a..... to moje wyrazy współczucia |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 12:31
|
|
|
lotus napisał/a: | Wielka Brytania |
Ja tam wolę Małą Brytanię, ale przyznam szczerze, że mam zjechany gust. |
|
|
|
|
druzers
Małomówny alkoholik Sylwester
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 12:40
|
|
|
Lotosie, kwiatuszku, a możesz mi (na pw może być, jakby co) podać dokładniejsze współrzędne?
Kulfon Kulfon, co z Ciebie wyrosło (poza kulfonem) A cóż to za piękny kraj? Może Holandia, bo tam przecie permanentna depresja (pod poziomem morza) Ale oni tam to chyba inne środki zażywają... Ale to zupełnie inna bajka i krzyż do uzależnienia heh |
Ostatnio zmieniony przez druzers Pon 26 Lis, 2012 12:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
lotus
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 13:05
|
|
|
Janioł napisał/a: | a..... to moje wyrazy współczucia |
Emmmm… przepraszam… wyrazy wspólczucia … a za co?
aazazello napisał/a: | lotus napisał/a: | Wielka Brytania |
Ja tam wolę Małą Brytanię, ale przyznam szczerze, że mam zjechany gust. |
Czy ta Brytania wielka jest to raczej nie, historycznie raczej zbudowane jest to na jej imperialistycznych podbojach i wyzyskiwaniu…
Ale mnie się tutaj całkiem podoba bo ludzie są życzliwi i tolerancyjni, i grzeczni, i szanujący siebie nawzajem … Tak tu wylądowałam nigdy nie planując aby pozostać i już jestem prawie 20 lat! |
|
|
|
|
Janioł
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 14:21
|
|
|
lotus napisał/a: | wyrazy wspólczucia … a za co? | potraktuj to jako żart ..proszę , ale jak można być normalnym mieszkając na wyspie , jeżdżąc lewą stroną a na dodatek w nieustającym deszczu ?
A pamiętam że tam była taka mgła że jeden facet się udusił ale i tak miał szczęście bo drugi miało w Londynie takie niskie mieszkanie że tylko naleśniki mógł smażyc |
|
|
|
|
lotus
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 14:38
|
|
|
Janioł napisał/a: | potraktuj to jako żart ..proszę , ale jak można być normalnym mieszkając na wyspie , jeżdżąc lewą stroną a na dodatek w nieustającym deszczu ?
A pamiętam że tam była taka mgła że jeden facet się udusił ale i tak miał szczęście bo drugi miało w Londynie takie niskie mieszkanie że tylko naleśniki mógł smażyc |
He he he ja wiem Janiele,że to żart..
Londyn to specyficzne miejsce. Do Londynu nie odosi się ta życzliwość, grzeczność i szacunek do siebie nawzajem, o którym pisałam wcześniej…
Ja mam lepsze doświadczenia, no może nie co do pogody, mieszkając na północno-wschodnim wybrzeżu UK… |
|
|
|
|
Janioł
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 14:40
|
|
|
a tak zupełnie serio to ten od mieszkania to i tak miał szczęście bo jego koleś co mieszkał w innej części Londynu miał takie małe mieszkanie że tylko zegarek mógł mu tam chodzić |
|
|
|
|
lotus
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 17:25
|
|
|
Janioł napisał/a: | a tak zupełnie serio to ten od mieszkania to i tak miał szczęście bo jego koleś co mieszkał w innej części Londynu miał takie małe mieszkanie że tylko zegarek mógł mu tam chodzić |
To jak w krainie z "Alicja w krainie czarów" |
|
|
|
|
|