Głęboka terapia - treningi rozwoju osobistego. |
Autor |
Wiadomość |
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 18:15
|
|
|
gosu napisał/a: | Tak , ale o alkoholu mowi sie tylko i pracuje na poczatku pozniej juz nie ma o nim slowa.
To nie on jest problemem. |
A wiesz że coś mi to przypomina....... u mnie na terapii "pogłębionej" było tak samo.
Też uważam że alkoholizm jest objawem.
Kontynuuj proszę.... |
|
|
|
|
Jras4
Docent
Pomógł: 11 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3302 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 18:18
|
|
|
gosu napisał/a: | . Brakowalo mi kilku dni do 1000 | miałes pecha gdybys pszekroczył te magiczna liczbe był bys całkowicie uleczony ..a śmiem naet twierdzic że mógł bys pić jak ludzie a nawet może został byś człowiekiem . |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
gosu
Małomówny
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 18:20
|
|
|
Marc-elus napisał/a: | gosu napisał/a: | Tak , ale o alkoholu mowi sie tylko i pracuje na poczatku pozniej juz nie ma o nim slowa.
To nie on jest problemem. |
A wiesz że coś mi to przypomina....... u mnie na terapii "pogłębionej" było tak samo.
Też uważam że alkoholizm jest objawem.
Kontynuuj proszę.... |
Nie dzisiaj , jestem zmeczony. Wroce jutro albo w nocy i skoncze. Jakies konkretne pytania?
Wiele osob boi sie by nie zabrac im komfortu o mysli powrotu do picia. I to jest meczace. Nie wiedzialem ze to co pisze bedzie atakowane w jakisc sposob przez innych. Podteksty o jakiejs reklamie, naborze kandydatow na terapie. Zenada. |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 18:21
|
|
|
Cytat: | To nie on jest problemem. | tak to nie on jest problemem .. nie bardzo wiadomo co jest problemem czy picie czy siki po pjiaku a nawet kopa ... ktos musi spszatać może to tez nie jest asz taki problem bo jest wiekszy ..,.wymiociny ..smierdzace zmieszne z piwem czy roialem |
|
|
|
|
gosu
Małomówny
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 18:22
|
|
|
Jras4 napisał/a: | gosu napisał/a: | . Brakowalo mi kilku dni do 1000 | miałes pecha gdybys pszekroczył te magiczna liczbe był bys całkowicie uleczony ..a śmiem naet twierdzic że mógł bys pić jak ludzie a nawet może został byś człowiekiem . |
malo inteligentny i niskich lotow tekst |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 18:26
|
|
|
gosu napisał/a: | Nie dzisiaj , jestem zmeczony. Wroce jutro albo w nocy i skoncze. Jakies konkretne pytania? |
Spoko, poczekamy.
Pytań nie mam, bo mam wrażenie że to co najważniejsze, sam napiszesz.
Poza tym, nie wiedział bym o co zapytać, takie to tajemnicze.
gosu napisał/a: | Nie wiedzialem ze to co pisze bedzie atakowane w jakisc sposob przez innych. |
Masz tak, że doszukujesz się ataku w normalnych wypowiedziach?
gosu napisał/a: | Podteksty o jakiejs reklamie, naborze kandydatow na terapie. Zenada. |
To nie podteksty, ale fakty, po prostu sporo tu wpada "domokrążców", chcących ludzi naciągnąć na kasę. A Yurra, jako moderator, musi dbać o to żeby forum nie służyło do komercjalnych działań.
Przecież to rozumiesz, sam chcesz się dzielić wiedzą i doświadczeniem, bez wynagrodzenia. |
|
|
|
|
Jo-asia
Upierdliwiec miłośniczka
Pomogła: 59 razy Wiek: 53 Dołączyła: 10 Sie 2012 Posty: 2955 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 18:26
|
|
|
gosu napisał/a: | Wroce jutro albo w nocy i skoncze. |
wróć i pisz
tez jestem ciekawa...nie tylko tajemnicy |
_________________ ...Jak tak płaczę, to mi lepiej i przestaje mnie dobijać nieuchronność przemijania.. |
|
|
|
|
gosu
Małomówny
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 18:29
|
|
|
Jo-asia napisał/a: | gosu napisał/a: | Wroce jutro albo w nocy i skoncze. |
wróć i pisz
tez jestem ciekawa...nie tylko tajemnicy |
pewnie ze napisze , takie rzeczy nie wplywaja na moje samopoczucie , w kazdym koszyku znajdzie sie robaczywa sliwka , tylko czasami na pobudke jest za pozno |
|
|
|
|
Maciejka
Uzależniony od netu dawniej perełka
Pomogła: 67 razy Wiek: 55 Dołączyła: 28 Sty 2013 Posty: 3866
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 19:08
|
|
|
Ja jeszcze nie mam zdania na temat tego gadania brzmi dziwnie i interesujaco |
Ostatnio zmieniony przez yuraa Śro 19 Cze, 2013 14:17, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
gosu
Małomówny
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 19:35
|
|
|
Dziwnie ? Dlaczego ?
Szkoda ze zdarzaja sie takie osoby ale to tylko utwierdza mnie w przekonaniu gdzie kiedys bylem a jaka dluga dorga przed takimi osobami.
Jak ktos bedzie chcial to moge komus na priv podac imiona i nazwiksa terapeutow ale bez telefonow, jak bedziecie chcieli to ich znajdziecie jak ktos nie czuje potrzeby to zbedna mu jest taka wiedza. Roznica pomiedzy mna a "taka" osoba jest tak iz ja nie musze tu byc tylko chce i czy bede jutro czy nie , nie wplynie to w zadnym stopniu na moje zycie.
Nie pomoze mi pobyt tutaj ani nie zaszkodzi , chce tylko przekazac fakty i doswiadczenie ale nie bede pozostawal bierny kiedy ktos bedzie mnie obrazal lub kilkadziesiat tysiecy ludzi ktore juz skonczyly przez 30 lat terapie przede mna , robia to w tej chwili lub beda robic w przyszlosci. |
|
|
|
|
gosu
Małomówny
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 19:49
|
|
|
Przez kolejne 6-8 treningow , to zalezy czy asertywnosc jest przed czy po INTRZE , nie mowi sie w ogole o dziecinstwie. Musisz rozbic syf zalegajacy z terazniejszosci i troche z dziecinstwa na DDA. Kazda osoba indywidualnie , w zaleznosci od potrzeb. Ja ten etap mialem ciezki ale to nie byla moja pora. Poza tym zmiana grupy, otoczenie nowych osob to takze wplynelo na samopoczucie i moje otwarcie sie . Troche stracilem z tego treningu ale zawsze cos pozostaje .
Wciaz nastepowaly zmiany na zewn. w zyciu, w jego jakosci i w odczuwaniu. Zaczalem zauwazac to co kiedys bylo niedostrzegalne, jak wiele osob nawet tych ktore pozostaly po " selekcji" bardzo mi przeszkadzaja i nie zgadzam sie z ich postepowaniem i z tym co robia. Z dziecmi, z najblizszymi , w pracy. I to jest kolejny czas kiedy zauwazylem na jak wiele rzeczy zgadzalem sie i przyjmowalem jako dobre, poprzez to co zostalo mi narzucone w dziecinstwie. |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 20:25
|
|
|
moze ja cos opowiem ? |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 21:49
|
|
|
gosu napisał/a: | zawsze cos pozostaje . |
wiesz co Robert ... podoba mnie się twój upór
jeśli ci pomaga,trzymaj się tego |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
gosu
Małomówny
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 22:10
|
|
|
Jacek napisał/a: | gosu napisał/a: | zawsze cos pozostaje . |
wiesz co Robert ... podoba mnie się twój upór
jeśli ci pomaga,trzymaj się tego |
A czy ja napisalem ze potrzebuje pomocy? Mam dosc tego forum. Ponioslem porazke i nie zamierzam wiecej tego robic . Milo bylo tylko posluchac co zostawia sie za soba.
Zycze wszystkim zmian na lepsze. |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 22:17
|
|
|
gosu napisał/a: | Ponioslem porazke |
A co, myślałeś że łatwo będzie uświadomić zagubionych? Sam drogi szukałeś ładnych parę lat..... chciałbyś żeby ludzie znaleźli ją w jedno popołudnie?
gosu napisał/a: | Zycze wszystkim zmian na lepsze. |
Mi tam dobrze ze sobą, takim jakim jestem. |
|
|
|
|
|