Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzymacie kciuki ?plisss
Autor Wiadomość
staaw 
Uzależniony od Dekadencji

Wysłany: Nie 02 Cze, 2013 10:21   

Taka zabawka...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android&hl=pl

By w pełni wykorzystać musisz mieć moduł gps w telefonie, ja robię to samo za darmo za pomocą google maps i zegarka...

http://goo.gl/maps/YXlsi
Ostatnio zmieniony przez staaw Nie 02 Cze, 2013 10:25, w całości zmieniany 1 raz  

evita 
[*][*][*]

Wysłany: Nie 02 Cze, 2013 11:22   

Staww to nie tylko pokazuje czas i mape marszu ale rowniez roznice poziomow, spalanie kalorii, wydalanie wody/potu i wiele innych funkcji jest w wersji bezplatnej :) mozna tez dolaczac do grupy w danej wersji treningowej i rywalizowac ze soba nawzajem co jest dosc motywujace gdy np brakuje ci raptem 0,5 km zeby kogos dogonic i mobilizujesz sie do dodatkowego wysilku :P

staaw 
Uzależniony od Dekadencji

Wysłany: Nie 02 Cze, 2013 11:29   

Znam ten program, sprzęt troszkę przydrogi a te tanie pokazują dziwne dane (słaby gps)...

evita napisał/a:
brakuje ci raptem 0,5 km zeby kogos dogonic i mobilizujesz sie do dodatkowego wysilku

Nic mnie tak nie dopinguje jak wyprzedzająca kobieta :chmurka:
Niestety czasem bywają złośliwe i po kilku kilometrach muszę skręcić w inną stronę by wyjść z tego z twarzą i wsadzić płuca na miejsce... :rotfl:

Mysza 
Gaduła

Wysłany: Pon 03 Cze, 2013 09:58   

milutka polecam fanepage Ewy Chodakowskiej na facebooku, i jej treningi (dla mniej i bardziej zaawansowanych) na you tubie.
Wszystko za darmo, wystarczą chęci ;)

kiwi 
Trajkotka

Wysłany: Nie 09 Cze, 2013 19:27   

Milutka jak tam z tym zdrowym odchudzaniem u Ciebie ????!!!!!!
Serdecznie pozdrawiam !!!!!
Czekam na wiadomosci
Kiwi

milutka 
Trajkotka

Wysłany: Sob 22 Cze, 2013 07:01   

Mysza napisał/a:
Wszystko za darmo, wystarczą chęci

kiwi napisał/a:
Milutka jak tam z tym zdrowym odchudzaniem u Ciebie ????!!!!!!

Kiwi jak ten talerz cudnie wygląda ;) nie powiem ,że wolałabym tak ślicznie ułożone ciasto :rotfl: ;)
Dobrze koniec żartów teraz jestem poważna :) ...otóż na razie wygląda to w ten sposób ,że ograniczyłam pieczywo ,tłuste potrawy ,odstawiłam ziemniaki całkiem i staram się ale duży nacisk na STARAM SIĘ nie jeśc słodyczy :p ....z racji tego ,że popsuł mi się rower byłam kilka razy nad zalewem i na razie czekam na naprawę ,czyli jeźdzę tylko autem ale to jakoś mi nie pomaga spalić tłuszczyku :szok: ....jednak staram się w ciągu dnia mniej spędzać czasu w domu ,więcej na działce ,na spacerach i tak w ogóle ostatnio brak mi czasu na wszystko tak więc jestem w ciągłym ruchu ....nie wiem ile wagowo bo nie mam wagi ale na pewno ubrania już troszkę są luźniejsze ,,jednak do figury modelki długa droga przede mną :rotfl: :buzki:
Ostatnio zmieniony przez milutka Sob 22 Cze, 2013 07:03, w całości zmieniany 2 razy  

olga 
Uzależniony od netu

Wysłany: Sob 22 Cze, 2013 08:58   

Ja kupiłam sobie dwie letnie bluzeczki, są luźne i mają gumkę na wysokości bioder. Noooo, wyglądam jak modelka :lol2: wcale brzuszka nie widać :p

Ilona 
Towarzyski
Ilona

Wysłany: Sob 22 Cze, 2013 09:48   

Mysza napisał/a:
polecam fanepage Ewy Chodakowskiej na facebooku, i jej treningi

Tak,tak,tak. :okok:
Mnie namówiła córka przed świętami wielkanocnymi.Spodobało mi się,chociaż przez pierwsze dwa tygodnie nie byłam w stanie zrobić programu.
Teraz ćwiczę trzy razy w tygodniu(tylko40 minut). Mam zgrany na komputerze.Jeżeli chodzi o dietę,to zrezygnowałam tylko z pieczywa i ograniczam późno wieczorne podjadanie.Na dzisiaj cztery kilogramy mniej i sylwetka bez porównania.To daje na prawdę efekty.

milutka 
Trajkotka

Wysłany: Sob 22 Cze, 2013 10:57   

pterodaktyll napisał/a:
Ilona napisał/a:
Na dzisiaj cztery kilogramy mniej i sylwetka bez porównania.To daje na prawdę efekty.

To kiedy masz ten urlop? .....

A mówiłeś ,że Ci się puszyste podobają :zmeczony: [quote]...i ja głupia przed chwilą zjadłam dwa batoniki :glupek: manipulant ha ha :rotfl:

kiwi 
Trajkotka

Wysłany: Czw 08 Sie, 2013 17:50   

Milutka,dziekuje za bardzo mily komplement !!!!!
Tez Cie bardzo lubie !!!!!!
Ja uwazam ......ze przez ten czas co juz sie computerowo znamy.....bardzo wydoroslalas !!!!!!!......podoba mi sie jak piszesz i co piszesz........tak trzymaj !!!!!.....a reszte "Olej".....Hi.....Hi....Hi.....
Serdecznie pozdrawiam !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=oG-uW9IITHM

A jak dalej ze zdrowym jedzeniem ????!!!!

milutka 
Trajkotka

Wysłany: Pią 09 Sie, 2013 13:04   

kiwi napisał/a:
Ja uwazam ......ze przez ten czas co juz sie computerowo znamy.....bardzo wydoroslalas !!!!!!!......podoba mi sie jak piszesz i co piszesz........tak trzymaj !!!!!.....a reszte "Olej".....Hi.....Hi....Hi.....
...jestem kochana sobą :buzki: a czy wydoroślałam ? :mysli: ..ja już się kurcze powoli starzeję -wypadało wydorośleć coby natury nie okłamywać ;) :rotfl:
A tak poważnie dziękuję Kiwi ...częściowo dzięki Wam kochani stanęłam na nogi ,uwierzyłam w siebie ,we własne możliwości i jestem dużo bardziej pewną siebie osobą ,znam swą wartośc ale również jestem świadoma swoich niedociągnięć i słabości nad któ rymi staram się pracować :buzki:
kiwi napisał/a:
A jak dalej ze zdrowym jedzeniem ????!!!!

tak ...staram się pilnować ...jednak jak sie to ma wagowo -nie wiem ...popsuła mi się waga już dawno temu i tak nie mogę się zebrać by nową kupić -ciągle ważniejsze wydatki :szok: ...ale nadal dużo jeźdzę rowerem ,chodzę nad swój ukochany zalew ,pływam i opalam się :rotfl: jakoś nie mogę się zmobilizować do ćwiczen w domu ale to w swoim czasie ....
jedyny minus jakiego nie potrafię wykluczyć to moje ukochane lody śmietankowe z automatu :roll: są cholernie kaloryczne ale żebyś widziała jak mi się" micha" cieszy po ich zjedzeniu :rotfl: ...W sumie jakiegoś drastycznego ubytku wagi u mnie nie ma ale nadal jak mówiłam staram się być w ruchu ;) pozdrawiam :buzki:

milutka 
Trajkotka

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 07:04   

Zamówiłam wreszcie tę wagę ;) ..okaże się tak na 100%jak to się ma z tym moim odchudzaniem ...ale ze dwa dni zanim przyjdzie mogę sobie jeszcze pofolgować :rotfl:

kiwi 
Trajkotka

Wysłany: Wto 03 Wrz, 2013 17:44   

Milutka,w odwiedziny przyszlam......

Jak waga sie ma.....ta zamowiona ......Hi....Hi....Hi....
Milego wieczoru zycze !!!!!!

Odpowiedz do tematu