Potrzymacie kciuki ?plisss |
Autor |
Wiadomość |
staaw
Uzależniony od Dekadencji
|
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Nie 02 Cze, 2013 11:22
|
|
|
Staww to nie tylko pokazuje czas i mape marszu ale rowniez roznice poziomow, spalanie kalorii, wydalanie wody/potu i wiele innych funkcji jest w wersji bezplatnej mozna tez dolaczac do grupy w danej wersji treningowej i rywalizowac ze soba nawzajem co jest dosc motywujace gdy np brakuje ci raptem 0,5 km zeby kogos dogonic i mobilizujesz sie do dodatkowego wysilku |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
staaw
Uzależniony od Dekadencji
|
Wysłany: Nie 02 Cze, 2013 11:29
|
|
|
Znam ten program, sprzęt troszkę przydrogi a te tanie pokazują dziwne dane (słaby gps)...
evita napisał/a: | brakuje ci raptem 0,5 km zeby kogos dogonic i mobilizujesz sie do dodatkowego wysilku |
Nic mnie tak nie dopinguje jak wyprzedzająca kobieta
Niestety czasem bywają złośliwe i po kilku kilometrach muszę skręcić w inną stronę by wyjść z tego z twarzą i wsadzić płuca na miejsce... |
|
|
|
|
Mysza
Gaduła
|
Wysłany: Pon 03 Cze, 2013 09:58
|
|
|
milutka polecam fanepage Ewy Chodakowskiej na facebooku, i jej treningi (dla mniej i bardziej zaawansowanych) na you tubie.
Wszystko za darmo, wystarczą chęci |
_________________ "Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie" - Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
kiwi
Trajkotka
|
Wysłany: Nie 09 Cze, 2013 19:27
|
|
|
Milutka jak tam z tym zdrowym odchudzaniem u Ciebie ????!!!!!!
Serdecznie pozdrawiam !!!!!
Czekam na wiadomosci
Kiwi |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
Wysłany: Sob 22 Cze, 2013 07:01
|
|
|
Mysza napisał/a: | Wszystko za darmo, wystarczą chęci
_________________ | no właśnie cośik z tymi chęciami lipa
ale ćwiczeń mi nie brak ...ogródek ,truskawki ,mycie okien i takie tam ...a za kilka dni zaczynam malowanie w całym domu ....myślę ,że kondycja wróci
kiwi napisał/a: | Milutka jak tam z tym zdrowym odchudzaniem u Ciebie ????!!!!!! |
Kiwi jak ten talerz cudnie wygląda nie powiem ,że wolałabym tak ślicznie ułożone ciasto
Dobrze koniec żartów teraz jestem poważna ...otóż na razie wygląda to w ten sposób ,że ograniczyłam pieczywo ,tłuste potrawy ,odstawiłam ziemniaki całkiem i staram się ale duży nacisk na STARAM SIĘ nie jeśc słodyczy ....z racji tego ,że popsuł mi się rower byłam kilka razy nad zalewem i na razie czekam na naprawę ,czyli jeźdzę tylko autem ale to jakoś mi nie pomaga spalić tłuszczyku ....jednak staram się w ciągu dnia mniej spędzać czasu w domu ,więcej na działce ,na spacerach i tak w ogóle ostatnio brak mi czasu na wszystko tak więc jestem w ciągłym ruchu ....nie wiem ile wagowo bo nie mam wagi ale na pewno ubrania już troszkę są luźniejsze ,,jednak do figury modelki długa droga przede mną |
Ostatnio zmieniony przez milutka Sob 22 Cze, 2013 07:03, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Sob 22 Cze, 2013 08:58
|
|
|
Ja kupiłam sobie dwie letnie bluzeczki, są luźne i mają gumkę na wysokości bioder. Noooo, wyglądam jak modelka wcale brzuszka nie widać |
|
|
|
|
Ilona
Towarzyski Ilona
|
Wysłany: Sob 22 Cze, 2013 09:48
|
|
|
Mysza napisał/a: | polecam fanepage Ewy Chodakowskiej na facebooku, i jej treningi |
Tak,tak,tak.
Mnie namówiła córka przed świętami wielkanocnymi.Spodobało mi się,chociaż przez pierwsze dwa tygodnie nie byłam w stanie zrobić programu.
Teraz ćwiczę trzy razy w tygodniu(tylko40 minut). Mam zgrany na komputerze.Jeżeli chodzi o dietę,to zrezygnowałam tylko z pieczywa i ograniczam późno wieczorne podjadanie.Na dzisiaj cztery kilogramy mniej i sylwetka bez porównania.To daje na prawdę efekty. |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
Wysłany: Sob 22 Cze, 2013 10:57
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Ilona napisał/a:
Na dzisiaj cztery kilogramy mniej i sylwetka bez porównania.To daje na prawdę efekty.
To kiedy masz ten urlop? ..... |
A mówiłeś ,że Ci się puszyste podobają [quote]...i ja głupia przed chwilą zjadłam dwa batoniki manipulant ha ha |
|
|
|
|
kiwi
Trajkotka
|
Wysłany: Czw 08 Sie, 2013 17:50
|
|
|
Milutka,dziekuje za bardzo mily komplement !!!!!
Tez Cie bardzo lubie !!!!!!
Ja uwazam ......ze przez ten czas co juz sie computerowo znamy.....bardzo wydoroslalas !!!!!!!......podoba mi sie jak piszesz i co piszesz........tak trzymaj !!!!!.....a reszte "Olej".....Hi.....Hi....Hi.....
Serdecznie pozdrawiam !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=oG-uW9IITHM
A jak dalej ze zdrowym jedzeniem ????!!!! |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
Wysłany: Pią 09 Sie, 2013 13:04
|
|
|
kiwi napisał/a: | Ja uwazam ......ze przez ten czas co juz sie computerowo znamy.....bardzo wydoroslalas !!!!!!!......podoba mi sie jak piszesz i co piszesz........tak trzymaj !!!!!.....a reszte "Olej".....Hi.....Hi....Hi..... | ...jestem kochana sobą a czy wydoroślałam ? ..ja już się kurcze powoli starzeję -wypadało wydorośleć coby natury nie okłamywać
A tak poważnie dziękuję Kiwi ...częściowo dzięki Wam kochani stanęłam na nogi ,uwierzyłam w siebie ,we własne możliwości i jestem dużo bardziej pewną siebie osobą ,znam swą wartośc ale również jestem świadoma swoich niedociągnięć i słabości nad któ rymi staram się pracować
kiwi napisał/a: | A jak dalej ze zdrowym jedzeniem ????!!!! |
tak ...staram się pilnować ...jednak jak sie to ma wagowo -nie wiem ...popsuła mi się waga już dawno temu i tak nie mogę się zebrać by nową kupić -ciągle ważniejsze wydatki ...ale nadal dużo jeźdzę rowerem ,chodzę nad swój ukochany zalew ,pływam i opalam się jakoś nie mogę się zmobilizować do ćwiczen w domu ale to w swoim czasie ....
jedyny minus jakiego nie potrafię wykluczyć to moje ukochane lody śmietankowe z automatu są cholernie kaloryczne ale żebyś widziała jak mi się" micha" cieszy po ich zjedzeniu ...W sumie jakiegoś drastycznego ubytku wagi u mnie nie ma ale nadal jak mówiłam staram się być w ruchu pozdrawiam |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 07:04
|
|
|
Zamówiłam wreszcie tę wagę ..okaże się tak na 100%jak to się ma z tym moim odchudzaniem ...ale ze dwa dni zanim przyjdzie mogę sobie jeszcze pofolgować |
|
|
|
|
kiwi
Trajkotka
|
Wysłany: Wto 03 Wrz, 2013 17:44
|
|
|
Milutka,w odwiedziny przyszlam......
Jak waga sie ma.....ta zamowiona ......Hi....Hi....Hi....
Milego wieczoru zycze !!!!!! |
|
|
|
|
|