Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
I zaczynam wszystko od nowa...
Autor Wiadomość
Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Sob 31 Sie, 2013 06:26   

Witam wszystkich:)Juz bylam z psem na spacerze .Wczoraj bylam w pracy od 7:45 do 21-e.jMartwie sie tym ze za2 tygodnie konczy mi sie terapia indywidualna,a mam najwspanialszego terapeute na swiecie.Chcialabym ja przedluzyc ale nie wiem czy kase uzbieram:(Polecam go wszystkim w Olsztynie.Dziekj jego terapii nabralam wiare w siebie i zaczelam naprawde zmieniac swoje zycie.Potrzebuje go jak powietrza do zycia.Ale nie wybiegam tak daleko w przyszlosc moze w ciagu tych 2 tygodni uzbieram na nastepna terapie.Mam zreszta jeszcze jednego terapeute bezplatego i wiem ze na niego zawsze tez moge liczyc w miare mozliwosci.Czas na kapiel herbatke mietowa i do pracy znowu:)Ciesze sie ze mam klientki daje mi to duzo radosci i.Nie ukrywam,ze jestem zmeczona ,ale niedziela to czysty wypoczynek.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze milego dnia:)
Ostatnio zmieniony przez Malgosia32 Sob 31 Sie, 2013 06:34, w całości zmieniany 3 razy  

cool 
Gaduła

Wysłany: Sob 31 Sie, 2013 06:32   

Malgosia32 napisał/a:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze milego dnia:)

dzięki i na wzajem :)

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Sob 31 Sie, 2013 06:38   

Ale niedziela tylko dla mnie i mojej coreczki.Moze wyskoczymy na basen w Pluskach ona uwiebia tam jezdzic,Czas zbierac sie malymi kroczkami do pracy,Dzis pracuje do 18stej a potem sie bycze.:)Pozdrawiam Was goroco::)Na pewno dzis jeszcze tu zajrze:)pa:)
Ostatnio zmieniony przez Malgosia32 Sob 31 Sie, 2013 06:40, w całości zmieniany 2 razy  

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Sob 31 Sie, 2013 16:11   

W koncu po pracy:)Ciesze sie ze mam klientiki,ale juz brak mi sil wczoraj od 8ej do 21ej w pracy.Dzisiaj od rana do twraz .Padam ze zmeczenia;(Hurra jutro niedziela:)Spie do 12tej.O ile pies mnie z lozka nie wyrzuci rano na spacerek:)Ciesze sie ze tak zaczelo sie rozkrecac,ale boje sie ze to mnie przerosnie.Brak regularnego jedzenia itp...Wiecie o czyn mowie program HALT......Tymczasem ide cos zjesc i obejrzec jakis filmik:)

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Wto 03 Wrz, 2013 06:01   

Witam wszystkich.Wczoraj kolejny pracowity dzien w pracy.Pracowity,ale juz sie powoli przyzwyczajam do tepa mojego zycia,starajac sie oczywiscie znalesc chwile na zjedzenie i odpoczynek.Moj kochany piesek jest bardzo chory dostaje antybiotyk w zastrzyku.Ale nic lepiej.Dzisiaj ja zawioze do weterynarza na obserwacje ,chyba bedzie musiala zostac.Bardzo sie martwie bo moj piesek jest dla mnie wazny.Ona i moja coreczka to 2 najwazniejsze osoby w moim zyciu.:)Tym czasem pozdrawiam wszystkich.Aha wczoraj byl na manicure moj kolega z AA,bardzo milo mi bylo jak powiedzial ze widac ,ze trzezwieje i zaczynam normalnie rozmawiac,ze widzi duze postepy.Zrobilo mi sie bardzo milo:)Fajnie ze sa mitingi w srode kolejny:)

JaKaJA 
Trajkotka
Niespodzianka!-ja czuję!! ;)

Pomogła: 53 razy
Wysłany: Wto 03 Wrz, 2013 06:58   

Małgosia masz WSZYSTKO by zacząć od nowa : pracę,dach nad głową i przyjaciół . NIC zatem nie stoi na przeszkodzie byś zmieniła całe swoje życie -czego z całego serducha Ci życzę :buziak:

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Wto 03 Wrz, 2013 21:02   

JaKaJA napisał/a:
Małgosia masz WSZYSTKO by zacząć od nowa : pracę,dach nad głową i przyjaciół . NIC zatem nie stoi na przeszkodzie byś zmieniła całe swoje życie -czego z całego serducha Ci życzę :buziak:
DZIEKUJE:)

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Wto 03 Wrz, 2013 21:06   

No i dopadla mnie temperatura 39stopni:(Zaczelo sie niewinnie od kataru,a teraz leze nafutrowana lekami.Na jutro musialam odmowic wszystkie klientki bo nie dam rady pracowac ,dzis bylam na terapii poglebionej kolejne nowe doswiadczenia pozytywne oczywiscie:)pozdrawiam wszystkich serdecznie dobranoc:)

rybenka1 
Uzależniony od netu

Pomogła: 92 razy
Wysłany: Wto 03 Wrz, 2013 21:14   

Małgosiu dużo zdrowia życzę ,dbaj o siebie . :pocieszacz: :buziak:

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Czw 05 Wrz, 2013 01:03   

Jest 2 w nocy,ale mialam koszmar.Nie wiem czy to choroba dalej mnie tak meczy czy o co chodzi.Od godziny nie moge zasnac,wzielam leki na obnizenie temperatury i poprostu czekam.Juz dawno nie bylam taka chora.Wszystko wali mi sie na glowe .Ja chora,moj pies chory.Codziennie do weterynarza na zastrzyki musze z nia jezdzic.A tak wogole chcialam sie pochwalic,ze zapisalam sie do szkoly na roczne studium stylizacji i wizazu:)Postaram sie zasnac .Pozdrawiam.:)
Ostatnio zmieniony przez Malgosia32 Czw 05 Wrz, 2013 01:04, w całości zmieniany 1 raz  

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Czw 05 Wrz, 2013 01:05   

rybenka1 napisał/a:
Małgosiu dużo zdrowia życzę ,dbaj o siebie . :pocieszacz: :buziak:

Dziekuje kochaniutka:)

Odpowiedz do tematu