Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
test oblany
Autor Wiadomość
ant69 
Towarzyski
ant69

Wysłany: Wto 22 Paź, 2013 21:42   

:brawo:

Joasia11 
Małomówny

Wysłany: Śro 23 Paź, 2013 06:14   

Gratuluje 2 dni, bo jest czego :) Ja mialam potkniecie w miniony weekend, zero satysfakcji, radosci.. wrecz przeciwnie, bylam zla, smutna i sama soba rozczarowana... W poniedzialek wstalam i pomyslalam , ze na tle malych kroczkow, jedno potkniecie to nic. Trzeba sie otrzepac i pomyslec co zrobic... Jeden moj blad wyeliminowalam ..zawsze siedzialam na jednej z gier, oj jak wtedy lubilam do tego pic... Teraz juz wiem , ze to byl motorek do napicia sie ostatnio. I nie wchodze tam , wole poczytac forum, czasem cos drapnac i wyjsc, poprostu wyjsc z domku:) Jestem madrzejsza o potkniecie, Ty rownez :) Trzymam kciuki :)

T76 
Małomówny

Wysłany: Śro 23 Paź, 2013 10:22   

słabo napisał/a:
ale to, że momentalnie pojawiły się te objawy ze strony psychicznej, naprawdę mnie uderzyło: z dnia na dzień spadła mi motywacja, samoocena, wiara w siebie, ogóle zniechęcenie, depresyjne stany i myśli samobójcze, nerwy, wybuchowość, nawet te paranoidalne myśli, że nikt mnie nie lubi, że każdy się na mnie patrzy i obgaduje i tak dalej. myślałam, że mój organizm trochę sobie odpoczął i że potrzebowałabym znowu kilku lat picia, żeby znowu poczuć się tak kiepsko, a tu miesiąc-dwa i wróciło wszystko co najgorsze w sposób natychmiastowy.

Powiem Ci że z przerażeniem przeczytałem ten fragment....To samo mówił terapeuta gdy byłem się zdiagnozować.....Średnio mu wierzyłem.....A jednak....
Trzymam kciuki za Ciebie!

kafti 
Małomówny

Wysłany: Śro 23 Paź, 2013 10:56   

Ja też oblałam test. Czuję sie podle i nie mam z kim o tym porozmawiać. Znów wyszła ze mnie agresja, którą mam po alkoholu, brzydzę się sobą,

T76 
Małomówny

Wysłany: Śro 23 Paź, 2013 14:57   

Co Wy z tymi testami??? Testery się znalazły........Pozbierać się w garść i zaczynać od nowa.....świat się kurna nie zawalił !!! Dalej!....

kas25 
Gaduła

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Śro 23 Paź, 2013 19:12   

T76 napisał/a:
Pozbierać się w garść i zaczynać od nowa.....świat się kurna nie zawalił !!! Dalej!....

Fajne podejście :okok:

Odpowiedz do tematu