I zaczynam wszystko od nowa... |
Autor |
Wiadomość |
Jędrek
Trajkotka ALKOHOLIK
|
Wysłany: Wto 27 Sie, 2013 07:21
|
|
|
Malgosia32 napisał/a: | Kobiety lubia sobie czasami poplakac,w razie co mam jeszcze poduszke.......... |
Też popłakiwałem w depresji, że mi się nie wiedzie....a powinienem dołożyć wtedy " jak nic nie robię tylko projektuję".
"Kobiety są gorące", " Kobiety choć słabsze są silniejsze".... nie pamiętam nic więcej o kobietach. Ale ja jestem męski szowinista po latach picia
A jak żona ode mnie odeszła, to się zawziąłem i pomyślałem: " Tak?!!!!! NIC NIE ROBIĘ TYLKO ŚPIĘ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To ja Ci pokażę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ty wredna....
A dzisiaj mam zamiar ratować swoje małżeństwo.... zmieniam siebie na dobry początek. |
_________________ Andrzej
„Niepoczytalność: robisz w kółko to samo, a spodziewasz się zmian”
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany. |
Ostatnio zmieniony przez Jędrek Wto 27 Sie, 2013 07:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jędrek
Trajkotka ALKOHOLIK
|
Wysłany: Wto 27 Sie, 2013 07:29
|
|
|
Malgosia32 napisał/a: | Ludzie sa wrogo nastawieni juz uslyszalam opinie na swoj temat |
Malgosia32 napisał/a: | Po drugie polowa sasiadow to patologia ja myslalam ze ja bylam patologia ale to co oni robia to juz przegiecie |
Ale się wysypuje dziś.... Ale nienawidze płaczu.
Przekopiowałem na szybko Dezyderatkę:
"Unikaj głośnych i napastliwych - są udręką ducha.
Porównując się z innymi możesz stać się próżny i zgorzkniały, bowiem zawsze znajdziesz lepszych i gorszych od siebie." |
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany. |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Wto 27 Sie, 2013 08:33
|
|
|
Małgosia |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Wto 27 Sie, 2013 13:33
|
|
|
Malgosia32 napisał/a: | W koncu podjelam konkretna zyciowa decyzje....Skutki sa oplakane szczegolnie jesli chodzi o strone finansowa |
Coś Ty znowu wymyśliła........
Malgosia32 napisał/a: | nie moglam ciagnac pewnej chorej znajomosci w nieskonczonosc |
Dawno Ci to tłumaczyłem, dobrze, że wreszcie podjęłaś tę decyzję.
Malgosia32 napisał/a: | Ciesze sie ze opieram sie juz tylko na swoim ramieniu,ale chetnie wyplakalabym sie w kogos.T |
Jutro o 19.00 na Barcza. Zapraszam |
_________________ |
|
|
|
|
Wuśka.
Towarzyski
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 05 Sie 2011 Posty: 126
|
Wysłany: Wto 27 Sie, 2013 14:25
|
|
|
|
|
|
JaKaJA
Trajkotka Niespodzianka!-ja czuję!! ;)
Pomogła: 53 razy Wiek: 46 Dołączyła: 18 Wrz 2010 Posty: 1650 Skąd: Moje miasto
|
Wysłany: Wto 27 Sie, 2013 16:30
|
|
|
|
_________________ Cała jestem z miłości |
|
|
|
|
rybenka1
Uzależniony od netu
Pomogła: 92 razy Dołączyła: 19 Wrz 2010 Posty: 3751
|
Wysłany: Wto 27 Sie, 2013 21:27
|
|
|
Małgosiu |
|
|
|
|
Malgosia32
Gaduła Malgosia32
|
Wysłany: Śro 28 Sie, 2013 05:51
|
|
|
Dzien dobry wszystkim:)Dzis kolejny dzien.Mysle,ze bedzie wspanialy.Kazdy dzien uczy czegos nowego.Nie ma jak poranna herbatka mietowa,bo kawe rzucilam ,poniewaz stwierdzilam,ze po niej za bardzo mnie trzesie.:)Bylam juz z moim pieskiem na spacerku.Czas na poranny prysznic i do pracy rodacy:) |
|
|
|
|
Malgosia32
Gaduła Malgosia32
|
Wysłany: Śro 28 Sie, 2013 05:54
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Malgosia32 napisał/a: | W koncu podjelam konkretna zyciowa decyzje....Skutki sa oplakane szczegolnie jesli chodzi o strone finansowa |
Coś Ty znowu wymyśliła........
Malgosia32 napisał/a: | nie moglam ciagnac pewnej chorej znajomosci w nieskonczonosc |
Dawno Ci to tłumaczyłem, dobrze, że wreszcie podjęłaś tę decyzję.
Malgosia32 napisał/a: | Ciesze sie ze opieram sie juz tylko na swoim ramieniu,ale chetnie wyplakalabym sie w kogos.T |
Jutro o 19.00 na Barcza. Zapraszam | Jedno jest pewne pterodaktyll zawsze ma racje.Wiesz wczoraj bylam na terapi i uslyszalam w sumie to co od Ciebie czasami mam wrazenie ,ze moj terapeuta jest z Toba w kontakcie telepatycznym |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Śro 28 Sie, 2013 07:03
|
|
|
Małgosia - ja zaczęłam pić Inkę z mlekiem i nic mnie nie trzęsie Polecam, jest pyszna |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Śro 28 Sie, 2013 11:47
|
|
|
Malgosia32 napisał/a: | czasami mam wrazenie ,ze moj terapeuta jest z Toba w kontakcie telepatycznym |
Po co mi kontakt telepatyczny? A jak myślisz od kogo ja się tego wszystkiego nauczyłem?
Co do kontaktu, to dzisiaj na mityngu |
_________________ |
|
|
|
|
Malgosia32
Gaduła Malgosia32
|
Wysłany: Śro 28 Sie, 2013 22:02
|
|
|
Znowu kolejny pracowity dzien za soba:)Teraz chwila relaksu.Zmeczona jestem troche.Dzis mam zamiar sie wyspac.Jakas dobra komedia romantyczna do poduszki i lulu.Dzis bylam od 2 tygodni na mitingu,co prawda ucieklam po nie calej godzinie,ale po pracy prosto na miting.A potem jeszcze zakupy i gotowanie obiadu dla corki na jutro.Ciezko jest byc samemu.Jak sie ma meza,czy tam mezczyzne to zawsze jest lzej jesli chodzi o sprawy domowe.Moze kiedys szczescie i do mnie sie usmiechnie i jeszcze stanie na drodze mojego zycia jakis fajny facet:)Ciesze sie ze dzis bylam na mitingu i zobaczylam moich wszystkich znajomych,bardzo lubie ta grupe.DOBREJ NOCKI WSZYSTKIM:) |
|
|
|
|
ant69
Towarzyski ant69
|
Wysłany: Śro 28 Sie, 2013 22:16
|
|
|
Malgosia32 napisał/a: | Dzis bylam od 2 tygodni na mitingu,co prawda ucieklam po nie calej godzinie,ale |
nie byłaś dziś na mitingu
... byłaś na części (nawet nie na połowie) mitingu
a to nie jest dobre... wiem, bo przerabiałem |
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Śro 28 Sie, 2013 22:20
|
|
|
Malgosia32 napisał/a: | Moze kiedys szczescie i do mnie sie usmiechnie i jeszcze stanie na drodze mojego zycia jakis fajny facet:) |
Może byś tak na dobry początek wyprostowała sobie nieco tę drogę życia. Łatwiej będzie mu stanąć na niej ... |
_________________ |
|
|
|
|
Jędrek
Trajkotka ALKOHOLIK
|
Wysłany: Czw 29 Sie, 2013 06:44
|
|
|
Malgosia32 napisał/a: | kawe rzucilam ,poniewaz stwierdzilam,ze po niej za bardzo mnie trzesie.:) |
ja też... długo drażniło mnie, że mnie tak po kawie telepie.... a to takie proste wyjście Prawie tak proste jak z papierosami... dziś sie wydaje
Malgosia32 napisał/a: | Jakas dobra komedia romantyczna do poduszki |
No marzenia... oczekiwania.... ale to tylko film.... odstawiłem filmy codzienne w domu, bo mnie wytrącały z równowagi... w psychozie rzeczywistość mieszała mi się z fikcją... aż fikcja przejęła mój umysł.... może dlatego emocjonalnie zacząłem reagować na codzienne seanse.
Na dziś rzeczywistość jest dla mnie miła. I mi wystarczy. Bo sobie taki harmonogram zajęć ułożyłem, że nie mam czasu na myślenie o *p**** i użalanie się.
A do kina ja wpadnę od czasu do czasu, to jest bez porówniania... z małym ekranem. Z reguły chodzę z dzieciakami, ale jakiś czas temu byłem na filmie "Lot"... to taki z gatunku mi bliskiego... podobał mi się |
Ostatnio zmieniony przez Jędrek Czw 29 Sie, 2013 06:46, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
|