moje życie z własnymi decyzjami |
Autor |
Wiadomość |
czerwonamila
Gaduła

Pomogła: 3 razy Wiek: 28 Dołączyła: 01 Cze 2016 Posty: 641
|
Wysłany: Sob 25 Gru, 2021 19:00
|
|
|
Black napisał/a: | Skąd ta pewność że nie dasz rady się wyprowadzić ? Myśle że dałabyś radę na spokojnie się wyprowadzić i zacząć od nowa życie . czerwonamila, |
Dam radę tylko jak wspomniałam wkręcałam sobie ,że muszę żyć z rodziną ,ale za 2 dni koncze 28 lat. I jeszcze kuzynka powiedziała: Wszystkie razem mieszkacie? |
|
|
|
 |
Black
Towarzyski Black

Wiek: 23 Dołączyła: 20 Wrz 2021 Posty: 131 Skąd: Środa Śląska
|
Wysłany: Nie 26 Gru, 2021 00:25
|
|
|
Nie ma sobie jakiś faz wkręcać jakby to powiedział mój narzeczony 😁😂 najważniejsze abyś ty się czuła dobrze czerwonamila, |
_________________ Black |
|
|
|
 |
Maciejka
Uzależniony od netu

Pomogła: 65 razy Wiek: 52 Dołączyła: 28 Sty 2013 Posty: 3590
|
Wysłany: Nie 26 Gru, 2021 16:32
|
|
|
czerwonamila napisał/a: | I jeszcze kuzynka powiedziała: Wszystkie razem mieszkacie? |
I wkurzylo Cie ze ona tak powiedziała.
A nie moglas jej zapytac co jej w tym nie pasuje? Albo czy zna jakiej fajne miejsce za rozsadne pieniądze zebys sie przeprowadzila? |
|
|
|
 |
czerwonamila
Gaduła

Pomogła: 3 razy Wiek: 28 Dołączyła: 01 Cze 2016 Posty: 641
|
Wysłany: Nie 26 Gru, 2021 17:05
|
|
|
Maciejka napisał/a: | czerwonamila napisał/a: | I jeszcze kuzynka powiedziała: Wszystkie razem mieszkacie? |
I wkurzylo Cie ze ona tak powiedziała.
A nie moglas jej zapytac co jej w tym nie pasuje? Albo czy zna jakiej fajne miejsce za rozsadne pieniądze zebys sie przeprowadzila? |
No rtak wstyd mi było ,że powiedziała to przy całej rodzinie ,że wszystkie siostry jak takie stare panny razem mieszkamy. |
|
|
|
 |
pawelh [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 21 Lip, 2022 03:40
|
|
|
A teraz co tam u ciebie słychać? |
|